Woman LifeBook

Сериалът, който приключи преди повече от 10 години, а днес има и продължение все още е неизчерпаем източник на вдъхновение, мъдрост и уроци. Сериалът засегна доста теми табу, разкри какви са истинските разговори между жените, когато става дума за мъже и секс, но и ни показа колко различни нагласи за връзките и любовта съществуват.

СПОМНЯШ ЛИ СИ...

Спомняш ли си онзи култов разговор между Саманта и Шарлот от “Сексът и Градът”:

-Шарлот: Мисля, че всяка връзка трябва да се основава на честност и добра комуникация.

-Саманта: Ако бях на 25, това би било наистина очарователно, но аз съм на 32, така че това е просто глупаво.

А ти питала ли си се от кой тип жени си? От тези, които дълбоко вярват в сродните души, истинската и вечна любов като Шарлот, или от онези, които заявяват своите сексуални желания без капка свян и винаги намират това, от което имат нужда, без излишно задълбаване като Саманта?

Или пък може би и ти като адвокатката Миранда си намерила някой, който отговаря на критериите ти, сигурен е, знаеш, че ще е винаги там за теб, но пък си се примирила с отсъствието на страст и задоволителен сексуален живот?

Може би търсиш своя господин Тузар и точно като Кари си готова да направиш компромис с неспособността му да се обвързва, само и само да се почувстваш защитена и обгрижена от своя принц?

ПРОДЪЛЖЕНИЕТО...

В продължението на сериала “Просто ей така” стана ясно, че дори и след 50-те, героините продължават да си задават все същите въпроси:

  • Защо привличаме един и същ тип мъже?
  • Защо не получаваме отношението, което вярваме, че заслужаваме?
  • Възможно ли е “проблемът” да не е само в тях?

Тези въпроси съм сигурна, че си задаваш и ти. Е, имам прекрасна новина за теб!

В нашата единствена по рода си Академия на Отношенията ще намериш отговорите на тях и на много въпроси, свързани с намирането на партньор, създаването и подържането на щастливи отношения. Академията е подходяща както за хора в дългогодишни връзки, загубили пътя към сърцата си, някъде във времето, така и за тези, на които тепърва предстои да изградят отношения.

Независимо дали си избрала подхода към връзките на Миранда, Саманта, Кари или Шарлот и за какъв тип семейство мечтаеш, има една съставка, която е универсална. Няма връзка, която да съществува, без да се полагат усилия. Отношенията не са статични и за да се развиват в правилната посока е нужно да работим върху тях и върху себе си

Затова е важно да започнеш промяната още днес, за да се насладиш на истинската любов утре. В Академията ще стартираме с изчистване на миналото, отърсване от стари партньори, детски травми и проекции. След това ще продължим с освобождаване на място за нов партньор и привличане на правилния човек и ще овладеем изкуството на ефективното общуване с другия пол. А накрая ще градим бъдещето и ще издигнем връзката на ново ниво.

Готова ли си да имаш връзка просто ей така, създадена с лекота, основана на взаимно уважение и приемане, изпълнена със страст и топлина. И не, не става въпрос за поредния Холивудски сценарий, а за реална история..твоята история!

Създай своята щастлива връзка с нас, просто ей така!

Свързано с тази тема ние препоръчваме:

Разгледайте нашите курсове на запис и предстоящи или се обадете на наш консултант, който ще ви насочи към най-правилния курс за вас