Мисията ми е да помагам на жените да намерят себе си и личното си щастие. Събирайки в себе си дългогодишен опит, реших да създам Woman LifeBook, където всяка жена може да напише своя собствена щастлива история!

В екипа на Woman LifeBook, ще намерите висококвалифицираните специалисти в сферата на психология и личностно развитие, които са на разположение със своите курсове, тренинги и консултации.

Темите, с които работим: Любовна зависимост, Свързване със силата на Рода, Отношения, Самоореализация, Любов и ценност, Женственост и много други.

Добре дошли в света на Woman LifeBook!

ЦЕННОСТИ

ПРОЗРАЧНОСТ

Ние поддържаме информирана общността, в която работим за това, което правим и как го правим.

АНОНИМНОСТ

Ние предоставяме пълна конфиденциалност на нашите клиенти и партньори .

ДОБРА РАБОТНА СРЕДА

Ние се стремим да осигурим подкрепяща и позитивна работна среда за външно и вътрешно наетия персонал

ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ

Ние притежаваме най-добрата експертиза в областта на личностното развитие.

КАЧЕСТВО

Ние се стремим се към постоянно подобряване и подържане на високо качества във всяко наше обучение.

МИСИЯ

Ние в “Женска Книга за Живота ЕООД” работим за постоянното повишаване и поддържане на висока удовлетвореност на своите клиенти, като им предлагаме обичения в сферата на личностното развитие с доказано качество и репутация, което е обезпечено с професионализъм и опит на нашите тереньори, амбиция за иновативност и прилагането на висок стандарт във всички наши дейности.

В нашата Школа за Треньори, ние развиваме съвременен тип обучение на треньори, което чрез модерното си и висококачествено обучение позволява квалифицирането на ментори, coaches и експерти в сферата на личностното развитие.

ВИЗИЯ

Нашата визия е клиентите ни да имат възможността да правят информиран избор и да получават от нас най-добрия обучителен тренинг на оптимална цена. За да отговаряме на постоянно повишаващите се нужди и изисквания на клиента, ние откриваме пазарни тенденции и разработваме уникални в категорията си маратони, курсове и семинари в стремежа си да му доставим повече, отколкото той очаква.

Ние вярваме, че чрез предоставянето на високоефективни обучения сме в състояние да променим възприятието и съзнанието на нашите клиентите и сме способни да предизвикаме истински промени в техния живот към по-осъзнат и по-качествен живот.

МЕЖДУНАРОДНИ СЕРТИФИКАТИ

Разгледайте нашите курсове на запис и предстоящи или се обадете на наш консултант, който ще ви насочи към най-правилния курс за вас