Woman LifeBook

  • КУРС НА ЗАПИС
  • 14 часа теория възможност за практика с други участници на курса

Действията на всеки човек се влияят не само от неговите рационални и съзнателни мисли, но и от различните му неосъзнати родови сценарии.

Методът на констелациите ви позволява да реализирате последните и да ги отработите. Това е един от най-удивителните, ефективни и интересни психологически подходи, който ви дава възможност да изработите не само проблемите си, но и системни наранявания и процеси с близки, роднини и приятели.

Днес интересът към констелациите е много голям и затова си има причина.

Системната семейна психотерапия помага да се видят и разберат причините за много проблеми, които не са очевидни за човека и са в неговото несъзнание и в резултат му помагат да стане здрав, щастлив и проспериращ.

За кого е този курс?

Треньор, коуч или терапевт

и се интересувате от прилагане на дълбоко терапевтичен метод за ефективна работа с проблемите на вашите клиенти.

Ако намирате констелациите

за интересен инструмент за помощ на себе си и другите около вас.

Ако не искате да стоите на едно място

и искате да научите нови неща и да израствате лично и професионално.

Ако вие искате да решите

проблемите си и да стане автор на живота си.

Какво ще научите от този курс?

ПЛЮС

Програма на курса

ВОДЕЩ

Психолог, констелатор, треньор
Член на ППЛ (Професионална терапевтическа лига)

За да управлявате живота си и да бъдете автор в него, трябва да разберете същността на случващото се на осъзнато и неосъзнато ниво

Ако все още не сте сигурни дали курсът КОНСТЕЛАЦИИ е подходящ за Вас, запишете се за БЕЗПЛАТНА консултация.

Теми, с които може да се работи по метода на констелации

Човек разполага с всички необходими ресурси за решаване на проблемите си, но не всичко в живота е на повърхността. Рано или късно той може да се изправи пред безсилие и да не разбере защо това, което прави, не носи дългоочакваните резултати. Той започва да има чувство на безнадеждност и може да изглежда, че решението е невъзможно и няма изход.

Методът на семейните констелации е много полезен в ситуации като тази. Този метод на терапия ви позволява да направите скритото – явно, несъзнатото – съзнато.

Кои сме ние и защо сме убедени, че можем да сме ви полезни?

ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ
ПАКЕТИ

Фигурките от „Playmobil“ се използват за представяне на взаимоотношенията в пространството при терапевтични сеанси. Този комплект е еднакво подходящ както за изграждане на семейни констелации в индивидуалната терапия, така и за коучинг и консултиране.

Комплектът включва четиридесет фигури (15 мъже, 15 жени, 5 момчета и 5 момичета). Петте различни цвята позволяват представянето на различни семейни или други системни отношения. Разликите в облеклото и цвета на косата дават възможност за по-нататъшна диференциация. Разликите в размера позволяват представянето на възрастни и деца, както и на йерархични нива.

Комплектът фигурки е лек и следователно може да се използва и за външни консултации, семинари и обучения.

Цена: 1600 ЛВ.

Цена: 1200 ЛВ.

ВКЛЮЧВА:

ПРОФЕСИОНАЛЕН КУРС ОСНОВИ НА КОНСТЕЛАЦИИ

 

Цена: 350 ЛВ.

Цена: 220 ЛВ.

ВКЛЮЧВА:

• Сет от фигурки за Констелации и схема на констелационно поле

Woman LifeBook е търговски партньор на TBI Pay. Можеш да се обучаваш и да изплатиш обучението си на толкова вноски, на колкото ти е удобно. За да кандидатстваш за разсрочено плащане, при поръчка посочи плащане чрез TBI.

За повече информация:

clients@womanlifebook.com

+359 89 7096907

Разгледайте нашите курсове на запис и предстоящи или се обадете на наш консултант, който ще ви насочи към най-правилния курс за вас