Здравейте, Прекрасна! Тук ще намериш поредица от моите публикации на тема “Женската сила и енергия”. Приятно четене. 

Твоя, Анастасия. 

Кастрираният мъж или защо мъжете нямат нужда да се женят след 40 годишна възраст

Ще започна отдалеч…, но обещавам да бъда последователна, структурирана и интересна!
 
Нека да видим първо думата „еманципация“, какво тълкуване ни дава речника: “Еманципацията е освобождаване от състояние на зависимост, от предразсъдъци и ограничения.” С други думи освобождава ни от всякакъв вид окови.
 
Аз съм „ЗА“ еманципацията. Лично на мен тя ми дава свобода да живея по този начин, по който искам аз, да печеля толкова, колкото ми позволява мисленето ми, да се чувствам наравно с всеки независимо от пола на човека срещу мен. Тези неща не са имали моите баби и много други жени по света в миналото.
 
ОБАЧЕ (разбира се има обаче), какво често се случва с мъжете до еманципираната жена?
1️⃣ Избирайки своята свобода, тя често пренебрегва нуждите на мъжа до нея и не се съобразява под никаква форма с него (нали ТЯ ИМА ПРАВО за това).
2️⃣„Натрива“ носа на мъжа, с колко печели (особено, ако повече от него).
3️⃣Влиза на „гюрултия“ във всеки спор, където не е съгласна и съответно започва да води словесни битки с опонентите си.
Поглеждайки само тези 3 неща, мъжете или виждат срещу себе си мъж в пола (или жена в мъжката енергия) или ѝ се подчиняват и стават „мъже под чехъл“ и по този начин губят всякакво уважение и възхищение от жената.
И какво излиза, еманципацията е дала официално право на жената да „кастрира“ мъжете? И отне щастието на двата пола да се възхищават един на друг: на единия на женствеността, а на другият на мъжествеността?
Как мислиш ти, прекрасна, която сега четеш тези редове?
Аз по болезнен начин стигнах до своите изводи и с радост ще ти ги споделя, но нека първо да чуя твоето мнение, като коментар под поста. Ако не си от тези, на които им идва да коментират, сложи един лайк и така ще видя, че темата ти е интересна и искаш да разбереш мнението ми по нея.

"..живота със съвременната еманципирана жена
става все по-далеч от психологическите
нужди на вече не толкова хиперсексуален мъж.."

Колкото по-близо към 40 годишна възраст, толкова повече браковете се разпадат. Мъжете си тръгват и не е задължително при по-младите. Просто си тръгват.
Защото живота със съвременната еманципирана жена става все по-далеч от психологическите нужди на вече не толкова хиперсексуален мъж.
И тук ще поговорим за мъжкото щастие. Чували ли сте за това? Аз не съм. Обикновено пространството е пълно с това как жените, да станат щастливи. Какво да се направи за да може мъжът да даде това, от което се нуждае жената за да бъде щастлива. Как да го вдъхновява, развива и други подобни.

"..мъжът се нуждае от женската
привлекателност, която повечето
жени губят към 40 годишна възраст.."

И в това няма нищо лошо, но какъв баланс има в това? Какво жената дава на мъжа в този случай? Обикновено жената на тези години се гордее, че има редици материални постижения, поддържана е, красива е, сексуална е и тн. И смята, че това е достатъчно един мъж да бъде щастлив до нея.
Но всъщност от какво се нуждае наистина мъжа в едни отношения? Отговорът е много прост – мъжът се нуждае от женската привлекателност, която повечето жени губят към 40 годишна възраст. И тук не говоря за външните белези, а за вътрешните.
Женската привлекателност – това е умението да заредиш със себе си въздух. Да хармонизираш света, поне в рамките на собствения дом. Не да се насилва мъжката и женската природа, а да се даде на своя избраник това, без което той не може да чувства себе си щастлив мъж: уважение, леко доминанство, покой. И тогава мъжът е готов с радост да даде всичко това, без каквото не може да бъде щастлива нито една жена на света, не зависимо как позиционира самата себе си. Това е чувството на защитеност и всичко произтичащо от него – нежност, щедрост, вярност.

Какво искат жените и какво разбират мъжете​

История на един психолог:
“Работя като психолог. И така, от много години предлагах на мъжете прост бърз тест: любима жена се върти в кръг и въздиша, че приятелката й е купила страхотни ботуши. Какво иска тя, любимата жена? И почти всички мъже на автопилот казват, че тя иска той (тоест нейният мъж) да й купи същите ботуши. Е, кои са те след това? Защо й трябват същите ботуши? Да се ​​разхождаш с приятелка като две пилета в инкубатор? Или да се скарат за цял живот? И как е възможно (мъжете) да купят дамските ботуши? Знаят ли размера? Помнят ли модела?
Само големият ми син (който е женен от три години) въздъхна и каза:
– Тя иска да й се дадат пари за нови ботуши.
И добавя с въздишка:
– По-скъпи от тези на приятелката.
Гений!”

Как да вдъхновим един мъж да стане от дивана и да започне да печели?

Ако човек седи на дивана и не иска да печели пари, тогава нищо не може да го вдъхнови. По принцип той няма енергия и не може да я събуди. Може би трябва да работите с него вече не чрез вдъхновение, а чрез лично щастие.
Когато разбрахте, че вашият мъж е избрал телевизор и диван вместо професионална реализация, трябва да изберете себе си в тази ситуация и да работите върху израстването си на ниво мъдрост и сексуалност. Ако работите върху себе си и се наслаждавате на живота, тогава той вижда с края на окото си, че животът ви започва да кипи, в този момент мъжът сам ще направи избор: диван и телевизор или същата енергия, която сте започнали да трупате в себе си.
Ако той избере телевизор, тогава с този мъж най-вероятно пътищата ви се разминават. И има шанс всички опити да го вдъхновите да ви сложат в ролята на майка, където се опитвате да отгледате сина си. Но това няма да доведе до нищо добро.

Женственост в отношенията:

Стандартен достъп до курсовете е 3 месеца от дата на закупуването. Може да бъдат и с доживотен достъп. условията за това ще намерите във всяко събитие поотделно. 

Регистрирайте се, за нашия Telegram Асистент. С него получавате:
  • известия за безплатни уебинари
  • изненадващи подаръци
  • полезни и практични съвети
  • видеа, книги, статии и още много
  • БОНУС: Наръчник 10 качества на Магнетичната жена.

Разгледайте нашите курсове на запис и предстоящи или се обадете на наш консултант, който ще ви насочи към най-правилния курс за вас