Енергията на изобилието е навсякъде около нас. Но много хора я блокират и не позволяват свободното ѝ протичане през себе си.

Често това се случва напълно неосъзнато, но крайният резултат е съвсем осезаем. Задаваме си въпроси като ‘защо все имам затруднения с парите’, имаме усещането, че се въртим в кръг без реален, материален напредък.

Как да излезем от тази ситуация?

В този уебинар ще обърнем поглед дълбоко навътре към себе си, за да разберем дали нашите вярвания, модели и навици не пречат на финансовото ни развитие. Ще разберем какво представлява енергията на изобилието и как да ѝ се отдадем, за да се възползваме максимално от благата на живота.

За какво ще говорим на уебинара:

Ако искаш да гледаш в удобен за теб ден и час, можеш да закупиш записа на уебинара тук:

Цена: 20 ЛВ.

ВКЛЮЧВА:

-Енергия на Изобилието

arthur
arthur
Артур Майер

Бизнес инвеститор, финансов експерт, международен говорител и мотивационен треньор

Освен успешен предприемач с дейности в редица европейски страни, той е сред най-търсените инвестиционни консултанти в Германия.

“Аз печеля само когато моят клиент печели” е мотото, което обобщава професионалната философия на г-н Майер.

back28crop
back28crop
Анастасия Шахматова

Анастасия е организатор с дългогодишен опит на женски обучения. Тя успешно обединява в общността Woman LifeBook едни от най-добрите руски, български и английски експерти в личностно и професионално развитие.

Анастасия и е предприемач, който притежава способност да изгради работещ бизнес с нулев капитал. Своите знания и способности споделя в пълен капацитет в най-успешният й проект “Школа за Треньори”.

Мисия: „Всяка жена да построи свое, лично щастие, а не по модела на някого“