Уебинар “Ползите от изкуствения интелект” с Александър Свердлов

Как да разкриеш себе си с помощта на изкуствения интелект? Дали наистина е възможно да “разопаковаме” своите професионални качества с неговата помощ? 

Живеем през времето, когато информационните технологии със светкавичната скорост навлизат и в личния ни живот и в професионалния. Те ни носят огромни стойности и възможности и е важно да сме достатъчно любопитни и да научаваме ползите от тях. 
Изкуственият интелект е нещо, което, ако разбираш можеш да го използваш много бързо и лесно. Важно е да се научиш да задаваш правилните въпроси на него.   

За Александър Свердлов :Автор на 2 книги за информационна сигурност, лектор по киберсигурност на най-големите конференции по киберсигурност в Русия – PHDays 3, 4, 5, CISO Forum – Москва 2019, CISO Forum – Москва 2020 и панелист на конференция за киберсигурност на събитие на ООН през 2021 г. Работил в Консултантският екип на Microsoft по сигурността, както и външен консултант по киберсигурност в Emirates Nuclear Energy Corporation. Сега той изгражда киберзащита за бизнеси по целия свят като основател на Atlant Security. Канен гост в различни медии, както в България, така и извън нея. Повече за Александър: https://atlantsecurity.com/media/

За да гледате уебинара, кликнете долу

Линк към целия списък с Изкуствен интелект препоръчан от Александър: https://swipefile.com/ai-wheel-chart/

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Виж всички коментари