Woman LifeBook

Когато хората ме описват (независимо дали са мъже или жени), в 99% от случаите на първо място изтъкват моята женственост. Така представен, този факт звучи малко нескромно, но зад него се крие горчив опит и научени уроци. Днес ще ви разкрия тайната ми откъде идва тази моя женственост.

Дълги години аз живях с мисълта „МОГА САМА“. Как това се отразяваше на живота ми? Първо, в работата се стараех да правя абсолютно всичко сама и не делегирах задачи на никого. Съответно се уморявах много, ефективността ми намаляваше и не можех да постигна мащаб.

В личния си живот също правех всичко сама и моят партньор по онова време се чувстваше много потиснат около мен.

Аз му налагах моето мнение, моите желания, а ако той се забавеше под някаква форма да свърши нещо, аз го захващах… В резултат до себе си имах неуверен партньор, който не преследваше своите цели и мечти, постепенно започна да се чувства като мъж под чехъл и когато му мина любовта към мен, просто ме остави.

Неуспешна в работата, неуспешна в личния живот – зададох си въпроса „ЗАЩО?“ Тогава се обърнах към различни учения, благодарение на които разбрах, че живея изцяло в мъжката енергия, срещнах и гуруто на женската енергия – Лариса Ренар, която ми помогна да намеря своя баланс и хармония.

Мъжката енергия е целенасочена, тя създава структура и форма, а женската енергия е творческа, тя създава поле и изпълва тази структура.

Затова когато жената живее в мъжката енергия и срещне истински мъж, тя не може да го привлече. Мъжката енергия е твърда и категорична, трудно подлежаща на промяна, като една стрела лети към целта. Женската енергия е гъвкава, мека, може да променя формата си и по този начин заобикаля всичките препятствия, тя също постига своята цел, но по заобиколен начин. На жената й е необходимо да има в себе си и мъжка енергия, но тя трябва да бъде не повече от 25%, останалите 75% са отредени за женската.

Посветих последните 5 години на изучаване на двете енергии и на промяната – собствената си и на много други жени, които имаха проблеми като моите. Имам чудесна медитация за определяне количеството на мъжката и женската енергия, която всеки носи в себе си. Каня ви да я направим заедно на страницата на моята школа във фейсбук:

Мъжката енергия на жената й е необходима, за да поставя личните си цели, да прави планове и да се придържа към тях, а женската – за да се отпуска, да се наслаждава на живота и по този начин да има хармонична връзка с партньора си. Какво се случва с жената, когато тя е твърде много фокусирана върху работата си, целенасочена, прекалено амбициозна?

Тя влиза изцяло в мъжката енергия и може да бъде много успешна в работната среда, но за съжаление такава жена или е сама, или има мъж до себе си, от когото не е доволна.

Мъжката енергия изтощава жената. Тя никога не успява да се отпусне, започва да се уморява, да губи своята красота, младост и здраве. Много често остава сама, защото мъжете виждат в нея един конкурент, подобие на себе си.

През годините натрупах невероятен опит във връщането на жената към нейната същност. Съществуват много женски практики, които помагат за това. Има пречистващи практики, които изчистват всичко негативно. Има изпълващи практики, които помагат на жената да попълни липсващата за нея енергия: сексуална или тази, която й помага да бъде спокойна и стабилна в ежедневието си; или тази, която й помага да бъде с отворено сърце към партньора си; или тази, която й помага да бъде интуитивна и да вижда какво е най-доброто за нея и за нейното семейство в бъдещето…

С моя помощ много жени получиха баланс на мъжката и женската енергия в себе си и са щастливи както в своите семейства, така и в своята кариерна реализация. И за да има още повече удовлетворени жени, създадох Клуб „Женски практики“. В него поканих най-големите експерти, които, също като мен, черпиха своя опит и практика от най-силните школи. Този клуб е онлайн и така жените могат да членуват в него, независимо къде се намират по света!

В нашия клуб всяка една жена има достъп до най-различни практики: спокойни медитации и визуализации, активни медитации, арт терапия, упражнения за интимни мускули, енергийни практики спрямо луната, тантрически женски практики, синхронизация на чакрите. Също така ще може да почерпи всички необходими знания за това как да се грижи за своята женственост. Както ходим няколко пъти седмично на фитнес, за да се грижим за своето физическо тяло, така е важно и да се грижим за менталното и енергийното си здраве.

Когато жената се намира в собствена си енергия, на нея лесно й се случват нещата, много хора й помагат, успехите идват, а възможностите се привличат. Споделям това от личния си опит на жена, която идва от дълбоките дебри на мъжката енергия.

За балансиране на мъжката и женската енергия в тялото и зареждане с женска енергия, препоръчваме

Разгледайте нашите курсове на запис и предстоящи или се обадете на наш консултант, който ще ви насочи към най-правилния курс за вас