Школа за треньори Продаващ Уебинар Storyteling Вълшебно утро Преодоляване на страхове

Анастасия Шахматова

Анастасия е организатор с дългогодишен опит на женски тренинги. Тя успешно обединява в общността Woman LifeBook едни от най-добрите руски, български и английски психолози и треньори за личностно развитие. Способността й да определя нуждите на клиента й помага да построи програмите на тренинги/обучения/семинари така, за да бъдат максимално ефективни за жените по пътя на личностното им развитие.

Тя познава в дълбочина методите на работа на всеки психолог от екипа на Woma LifeBook и това й дава възможност бързо да определи нуждите на своите клиенти и да ги насочи към правилния специалист. По този начин клиентът съкращава пътя на личната терапия в няколко пъти.

Анастасия Шахматова

Анастасия е организатор с дългогодишен опит на женски тренинги. Тя успешно обединява в общността Woman LifeBook едни от най-добрите руски, български и английски психолози и треньори за личностно развитие. Способността ѝ да определя нуждите на клиента ѝ помага да построи програмите на тренинги/обучения/семинари така, за да бъдат максимално ефективни за жените по пътя на личностното им развитие.

Тя познава в дълбочина методите на работа на всеки психолог от екипа на Woma LifeBook и това ѝ дава възможност бързо да определи нуждите на своите клиенти и да ги насочи към правилния специалист. По този начин клиентът съкращава пътя на личната терапия в неколкократно.

Също така самата Анастасия и е треньор, консултант и специалист по Женски практики от Школата на Лариса Ренар и е първата притежателка на Медальона „Кръгът на Женската Силата” в България. Тя е обучавана по руската школа и години наред помага на жените да влязат в тяхната женска енергия и да се почувстват в женската си сила.

Биографични данни

Анастасия ще ви помогне да намерите и да преодолеете причината на днешната ви тревога и неразбиране на ситуация, както в партньорските ви отношения, така и в професионален план. 

Богатият житейски опит и разбирането в дълбочината на психологията дават възможност на Анастасия да разбира клиентската болка и нужда, и да се намери ефективното разрешаване на въпроса не само на теория, но и на практика.

Анастасия може да ви помогне да разберете партньора си по-добре, определяйки неговия психотип, да се изгради ефективната комуникация с него, да се внесе страст в отношенията, да се поддържат огънят и интересът във връзката, да се освободите от нереалистичните очаквания и да живеете в лекота и по този начин да получавате всичко от което се нуждаете. 

Освен това тя ще ви помогне и да “разопаковате” себе си като жена. Да създадете личния си стил на поведение, да умеете да изпъквате силните си качества пред другите, да звучите красиво и уверено и да разкриете индивидуалния си магнетизъм.

“Време е да се излезе от кутията, в която се криете и да се покажете на света!”

Запазете час за индивидуална консултация

Единична консултацията 60 мин = 250лв 90 ЛВ. Пакет от 4 консултации 60 мин = 1000лв 520 ЛВ. 

Променени съдби и резултати на клиентите

“Нищо друго не ме прави щастлива толкова много, колкото разбирането, че съм полезна на една жена да намери своето щастие, да напише своя мечтана история на живота и да я живее!

С любов, ваша Анастасия.”

Курсове с Анастасия Шахматова

Разгледайте нашите курсове на запис и предстоящи или се обадете на наш консултант, който ще ви насочи към най-правилния курс за вас