Мисия в живота - всеки човек ли я има?

Намирането на вашата мисия и избягването на проблеми е възможно, ако дешифрирате своя уникален код.

Автор: Анастасия Шахматова

Да бъдеш в мисия е твърде отговорно нещо, чух от един психолог преди време. Това означава да посветиш живота си на едно нещо и да бъдеш само в това, продължаваше тя. Мисия е да бъдеш: лекар, учител, пожарникар, тоест да бъдеш отдаден на професията си 24/7 и това не е за всеки.

Наистина ли е така? Нека да разгледаме тази тема според цифрова психология и по-скоро през наука Сюцай.

Какво е наука Сюцай?

Сюцай - е наука за дисциплина на ума и реализацията на душата. С нейната помощ се хармонизират всички сфери на живота, постига се баланс и се изпълнява мисията на човека. Създател на науката е Жанат Кажамжаров. За България това е напълно ново направление, в рускоговорящи държави има над 10К ученика, които носят звание Мастър Сюцай. Анастасия Шахматова е един от тях.

Как работи?

Датата на която се ражда човек, буквално носи за него цялата информация: какви възможности за развитие ще има, как ще се реализира, какви трудности може да има, какво образование е подходящо за него, какви навици са му вродени, и кои е необходимо да набави.

Влиянието на планетите са толкова силни върху един човек, че това се възприема като негов характер, негови таланти, дали е работлив или по-склонен да си почива. А може да бъде и обратното – липса на качества и човек да се проявява по негативен начин: избухлив, склонен към завист, манипулации, командване и деспотизъм. Разбирайки положителните и отрицателни прояви на планетите върху нас, ние можем да постигнем своето развитие буквално във всички сфери на живота. 

Глупаците се ръководят от планетите, мъдреците ръководят планетите. 
Жанат Кажамжаров

Датата на раждане, по-точно денят (сведен до еднозначно число) дава вектор на егото на човека или с други думи определя как човекът вижда света. Това също така определя каква реализация има неговата душа.

Има хора, които са родени стратези, други дипломати, трети анализатори, четвърти новатори, пети логици, шести съзидатели, седми трансформатори, осми надзорници (контрольори) и девети тактици.

Това не означава, че това са и техните професии. Тяхната душа може да се реализира в различни професии, където има нужда от тези качества.

Как да определите вие кой вектор на егото имате? Съберете рождената си дата до еднозначно число и вижте как е устроено вашето съзнание. Например, аз съм родена на 27 число 2+7=9, тоест гледам число 9.

До 33 годишна възраст човекът живее под влиянието на една планета, която е покровител на неговата личност. До този момент той има 100% от своята енергия и може да постигне успеха си по много начини. Пътищата пред него са отворени в различни сфери.

Каква е разликата между наука Сюцай и нумерология?

Нумерология дава разбиране какъв е човекът – неговите дадености, а наука Сюцай не само характеризира подробно човека, но и дава буквално пътна карта за постигане на реални резултати чрез разширяване на съзнание. Това е философия на живота основана върху законите на мирозданието.

Докато ние живеем спрямо нашата личност, т.е. до 33 годишна възраст, ние, в зависимост от нашите дадености, получаваме развитие, но можем да получим и разрушение. Това се случва при всяко число на съзнание по различен начин. Склонност към депресия, отшелничество, борба, обиди съдействат на хората за тяхното разрушение, а това води до безразличие и след това към болести. Ако живеем в неразбиране на процесите ние губим и ценното време, и здравето си. До 33 годишна възраст ние имаме повече възможности за реализиция, след включване на мисията, пътищата се стесняват. 

Мъдър родител е този, който насочва детето си според неговите вродени дадености, а не според собствените си амбиции.

На 33 годишна възраст встъпва мисия. Това се случва при всеки човек. Тогава всеки един от нас попада под влиянието на още една планета. И ако до този момент ние бяхме ръководени само от позитивни и негативни влияния на една планета, то след 33 години тези влияния се умножават по две.

Какво означава въздействие на мисията. Човекът продължава да вижда света спрямо личния вектор на съзнанието, но действията му започват да се променят. Егото (личността) казва: искам/не искам, а мисията отсича – ще правиш това, което аз реша. Ето защо през този период много хора преживяват кризисни моменти в живота си, те просто не разбират какво се случва с тях, защо желанията започват да се разминават с действията. 

При някои съчетания на Личност и Мисия буквално настъпва конфликт на съзнанието, както при Анализатор и Съзидател (3/6), егото анализира и е практично, а действията искат комфорт и бездействие. От тук настъпва разрушение на съзнанието на човека, той буквално не разбира какво се е променило в него, главата иска и знае как да бъде успешен, а с действията се саботира. 

Как се изчислява мисия

Необходимо е да съберете всичките числа във вашата дата на раждане и получената сума да доведете до еднозначно число.
Например: 25.02.1987
2+5+2+1+9+8+7=24 (2+4) = 6
Мисията в примера е Съзидател (6)
А Личност Трансформатор (7)

След включването на мисията (това се случва при всеки човек) често е необходимо да се обновят уменията, да се набавят липсващите компетенции, дори да се смени сфера на действията. Но малцина са тези, които лесно се поддават на промените. 

Сработват убежденията: нали учих толкова време сега как ще променя всичко или как ще мина от адвокат към творец, това е твърде несериозно! Обаче вътрешното желание за промяната силно напира и само умът остава в контрола и задържането на старите навици и реализация. При такава вътрешна съпротива за промяната се губи още повече енергия и в този етап от живота се случва едно от най-големите вътрешни разрушения на човека. Това се отразява или върху доходите, или здравето, или семейни отношения, а понякога и върху всичко наведнъж.

Ето защо е необходимо да се обръща сериозно внимание на професионалната реализация. Тя ни е дадена от Твореца, който предназначи всеки един от нас да мине по своя път, и този път го усещаме на съзнателно или безсъзнателно ниво. И тук не става въпрос всеки да си има силна и успешна кариера, реализацията може да бъде и при домакиня, но важно е да знаеш за какво си предназначен и да бъдеш в хармония с това. Цеността на живота е да го живеем в спокойствие на ума, без колебания и съмнения. Да вървим по своя път и да се занимаваме със своя собствен живот, а не да се оглеждаме в “градинките” на другите. 

Ако се върнем към това, с което започнахме тази статия, то отговорът е, че всеки човек има собствена мисия в живота. Да, тя може да не бъде толкова решаваща за света, като революционер, хирург или актьор, но всеки един от нас има собствена мисия, и нашата задача е да разберем коя е тя, за да живеем щастливо и пълноценно, а не в разруха и недоимък.

Смятате ли се за човек, който се намира в мисията си? Искате ли да разберете как се реализира вашата душа и какви действия ще ви направят състоятелен, успешен и с това щастлив човек? 

Освен това върху нас имат влияние и всичките числа в нашата дата на раждане (матрица). Тя влияе до колко успешна реализация имаме. Успехът зависи от това дали сме в разрушение или съзидание. Но това е отделна тема, която предстои да бъде разкрита.

Как да си помогнете

Стъпката, която ви предлагам е Интензивен курс “Професионална ориентация”, който ще ви помогне за разбиране на вашите дадености и способности, както и какво ви липсва за вашият успех. Този курс ще бъде подходящ и на родители, които искат да насочат своите деца да бъдат щастливи в своята реализация. . 

Първите 20 човека – преференциална цена. Дати на курса: 3-4-5 юни 2024 г. 

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Разгледайте нашите курсове на запис и предстоящи или се обадете на наш консултант, който ще ви насочи към най-правилния курс за вас