АНТОНИЯ ВАСИЛЕВА

Антония Василева е Дама, която премина през вътрешните ограничения, че трябва да работиш цял живот това, което трябва и си позволи да се отдаде на занятието, което обича. 

Преди 7 години тя започва своя път в сферата на красотата. Първоначално го прави само за себе си, но постепенно разбира, че може да бъде полезна на много жени. Започвайки своя път пред нея се разкри един свят, в който тя намери как в домашни условия може да се грижи за своята кожа без скъпи процедури.

Тони е майка на 2 деца, омъжена, работеща в счетоводна фирма, въпреки забързаното си ежедневие между работа и семейство, тя се отдава и на допълнителното занятие и учи през нощта тайните на красивата кожа. Първо тя започва да получава комплименти за своята, и когато всички забелязват, колко се е променила решава, че всичко, което учи е работещо и трябва да започне да го споделя.

Антония започва да помага на жените с анализа на тяхната кожа с помощта на специален уред, който определя състоянието ѝ и съставя индивидуална програма за грижа, с която клиентите ѝ виждат резултат още след първите 2 седмици!

Кариера и постижения

Разкажете ни за своите постижения в живота. Коя беше първата Ви работа. Как я избрахте? През какви събития минахте през годините? С какво се занимавате днес? Как разбрахте, че точно това е нещото, с което искате да се занимавате? (Защо избрахте да градите кариера точно в тази сфера?)  Кои са професионалните висоти, към които се стремите? 

Пътят ми до тук беше изключително разнополюсен. Може би трябваше да опитам от различни неща, за да разбера кое наистина ме пали и ме прави щастлива.

Аз съм родом от гр. Смолян. Родителите ми нямаха финансова възможност да плащат за уроци, с които да се подготвя за кандидатстудентски изпити. Въпреки, че завърших с пълно отличие Икономическия техникум. Когато всичките ми съученици бяха приети в университети в големите градове, аз останах сама в моя град и започнах да работя, като сервитьорка в едно заведение. На следващата година, реших, че ще уча в града, за да не остана без висше образование. Записах специалност учител по математика и информатика и още по време на практиката разбрах, че не е моето. Докато учех, работех.

После дойде първото майчинство и преместването ми в София, където заживях с моя съпруг.

Втората ми работа беше свързана с любовта ми към числата и сметките – станах счетоводител. Дойде второто майчинство. Върнах се към счетоводството и там се чувствах на мястото си, защото за мен важни са точните науки, правилата и спазването на срокове.

Дойде момент, в който със съпругa ми взехме решение да си купим жилище, да сме самостоятелни, в следствие на което се сдобихме с един потребителски и един ипотечен кредит и тогава дойде преломният момент в моя живот, когато започнах да ровя в сайтовете за допълнителна работа. Трябваха ни допълнителни доходи, децата още бяха малки, аз не можех да работя извън вкъщи допълнително. 

Така попаднах на МЛМ компанията Орифлейм и възможността да печеля допълнително онлайн.

Това толкова ме вдъхнови и мотивира, че хванах гребена на вълната и за кратко време, работейки само от вкъщи достигнах високи нива и изградих голям екип. За мен, тогава, водещия мотив беше развиване на бизнес и изграждане на екип. Спечелих и безплатно участие на международен мениджърски семинар на о. Сардиния за 4 дни. Беше невероятно, за пръв път се качих на самолет, изживях една от моите мечти да отида в Италия. Всичко беше невероятно луксозно, бяхме обсипани с внимание и подаръци.

Трансформираща история

Разкажете ни за преломния момент в живота си. Свикнахме да виждаме успешните хора, като красива картинка, на която се виждат само постиженията и това кара другите да мислят, че да бъдеш успешен е въпрос на късмет. Но ние с Вас знаем, че понякога в живота се случват разтърсващи моменти, от които израстваш и вървиш напред. Бихме искали да разберем за Вашата лична история. 

Но както във всичко в живота няма само нагоре има и надолу, това надолу.

След Ковид всички започнаха да работят онлайн, всички мрежови компании преминаха онлайн и преднината, която имах пред всички останали се стопи. Конкуренцията стана голяма и постепенно моят екип започна да се стопява.

Това много ме демотивира и буквално ме стопира да правя каквото и да е.

Но страстта към красотата не ме напусна, тя вече беше посяла едно много плодородно семенце в мен, когато реших, че всичките ми знания и опит трябва да се канализират и да започна да ги давам на другите.

Закупих си уреда за анализ на кожата, започнах да правя срещи с жени, които искаха да открият своята красота, жени, които искаха да видят отново своята усмивка в огледалото.

Появиха се и новите биоактивиращи серии с козмецефтичен ефект на Орифлейм, които целяха да отговорят на нуждите на хората чрез персонализирана програма, съобразена с безопасността към хората и природата. И това вече даде моя смисъл и вдъхновение. Обожавам да виждам блясъка на кожата, която постигат моите клиентки, усмивката им просто не спира да грее. По-високото самочувствие, любовта към себе си, това са плюсовете, които идват в последствие.

От скоро заедно с моя бизнес партньор Ирен Добрева, правим онлайн безплатни анализи в затворена Фейсбук група, с помощта на дигитален инструмент и така успяваме да помагаме и през малкия екран.

Това, за което мечтая е повече жени да постигнат кожата, която желаят и да бъдат щастливи с начина, по който изглеждат. Искам да имам повече посланици на красотата из България, защото в момента успявам да обслужа само дамите в София и Варна, с помощта на моя колежка, но има много желаещи из останалите населени места, до които ми е трудно да достигна за сега. 

Това, за което мечтая е повече жени да постигнат кожата, която желаят и да бъдат щастливи с начина, по който изглеждат.

Препоръки към други дами

От позицията на днешния Ви опит, какво бихте посъветвали дамите, които тепърва тръгнаха по пътя на своето развитие. Как да опазят себе си, в тежките моменти,когато сякаш, всичко върви срещу тях. Посъветвайте така, все едно го казвате на себе си преди да тръгнете по този път. 

От позицията на днешния ми опит бих казала на дамите, които тепърва започват своя път: За нищо на света не се отказвайте от пътя си. Възходи и падения ще има винаги, но вие не спирайте! Вярвайте в себе си, дори когато хората около вас не вярват и не ви подкрепят. Това е, защото те самите не вярват в себе си, че могат, това е тяхната позиция. Била съм сама в много от моя път и не само, в началото най-близките дори не ме подкрепяха, беше много трудно, но аз чувствах със сърцето си, че това е моя път и ме прави щастлива. Вярвайте, че не винаги успяват най-талантливите, но със сигурност успяват тези, които са постоянни и не се отказват!

Ресурс на Вашата сила

И сега за приятното. Как разпускате? Кое Ви зарежда? Какво обичате да правите в свободното си време? Има ли книги, които бихте препоръчали горещо? 

Това, което ме зарежда напълно е времето със семейството ми, обичаме да пътуваме заедно, да ходим на различни нови места, обичаме и да почиваме заедно на море. На 36 години се научих да плувам сама, без никога преди да съм опивала. Един ден докато си стоях в кристално чистите води на един невероятен залив на остров Тасос, усетих някакъв порив и просто се плъзнах по водата и заплувах.  По същия начин се качих на колело и го подкарах за първи път в същата година. На тази възраст и сключихме брак с мъжа ми, с който живеехме повече от 12 години заедно. Повярвах, че всичко е възможно и никога не е късно. Мечтая да обиколя много места по света и в България.  

Oбичам също да прекарвам времето си с жени, за които е важно личностното и бизнес развитие и напоследък се срещам с такива в женския клуб на Анастасия Шахматова. Женски практики, медитации, обожавам да чета книги, които ми помагат да се развивам и преодолявам мои ограничения. Едни от тях са: „Всяка дума крие сила“ и „Тайната“.

Снимките: личен архив. 18.06.2023 г. 

🎁 ПОДАРЪК от Антония Василева

За читателите на списанието имам специален подарък: Според статистиката 4 от 5 жени изглеждат по-възрастни от колкото са, за това ще направя безплатен дермоанализ на кожата и съставяне на индивидуална програма за грижа за кожата. Ще може да разберете какви са показателите ви относно хидратация, еластичност, себум, пори, акне, бръчки, чувствителност. Дали са в норма спямо реалната ви възраст, какво да подобрите и как да се грижите за нея, за да забавите признаците на стареене.  Пишете ми на лично съобщение в моята Фейсбук страница Novage с Антония Василева.

Facebook: Novage с Антония Василева

Регистрирайте се, за нашия Телеграм Асистент. С него получавате:

  • известия за безплатни уебинари
  • изненадващи подаръци
  • полезни и практични съвети
  • видеа, книги, статии и още много
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Разгледайте нашите курсове на запис и предстоящи или се обадете на наш консултант, който ще ви насочи към най-правилния курс за вас