ХРИСТИНА ЛАКЕВА

Христина Лакева е Дама, за която няма невъзможни неща. Тя е момичето, за което набора, годините и ЕГН-то са квалификации, които касаят само личната карта, която е за пред институциите.

Родена и помъдряваща в София, с розови очила, които намира, че ѝ отиват и затова не сваля от очите си.

Израснала е в семейството на баща DJ и майка – търговец. Постоянно присъствие от невръстна по дискотеки, и клубове, закърмена в музика и живееща в този свят – на танци, забавление, много хора, взаимоотношения и пороци. Така и не се докосва лично до нито един от тях (никога не е хващала цигара и не пие алкохол, защото „не ѝ е вкусен“). Единствено нощният живот и късното лягане + желанието да не изпусне нещо ѝ оставят траен отпечатък и до днес.

Христина не обича гръмките слова за постиженията си, които са извън сферата на нейното здраве и това на най-близките ѝ. Тя е майка на две щастливи деца (на 14 и 11 години) и е подкрепяна от съпруга си, който е
професионален актьор и с когото споделят здравословно и забавно ежедневие.

Христина Лакева – Емоцията е създател на услугата Подари емоция, тя обича и умеее да вълнува хората. Тя е дизайнер на бутикови и индивидуални изненади и изживявания за любими хора, по различни поводи. Насочена е към хора, които обичат живота, мислят и се грижат за взаимоотношенията си.

А какво по-хубаво от това да получаваш щастие, докато правиш другите щастливи!

Кариера и постижения

Разкажете ни за своите постижения в живота. Коя беше първата Ви работа. Как я избрахте? През какви събития минахте през годините? С какво се занимавате днес? Как разбрахте, че точно това е нещото, с което искате да се занимавате? (Защо избрахте да градите кариера точно в тази сфера?)  Кои са професионалните висоти, към които се стремите? 

Завърших немската паралелка в „Бастилията“ (31-во СУЧЕМ), след което избрах бакалавърската си специалност Социални дейности в Софийския университет. Там се „запалих“ по психологията. Винаги съм обичала да чета и определено мога да се похваля, че бързо схващам и още по-бързо прилагам наученото.
Започнах и завърших кариерата си като рекламист в две бизнес списания: “Мениджър” и “Твоят бизнес“, където за 4 години създадох редица ценни контакти, приятелства и партньорства. Успоредно завърших и Магистърска степен по Маркетинг в УНСС.

Завърших Школата за треньори на Woman LifeBook. Тя е част от обучителния ми път. Даде ми фокус, контакти, самочувствие и увереност, и пред камера.


Пренесох се рано в частния бизнес с Рекламна агенция „Имиджмейкърс“, след което, преди 17 години създадох фирма „АутДор Активити“, с която има стотици организирани автомобилни тест драйвове, презентации, тийм билдинг и ентъртейнмънт програми.

Стартирах в партньорства с мъже и единствената ми връзка с женския свят, по онова време, беше списание „Ева“, което също четях селективно.
Като човек, който цени свободата, винаги съм държала да правя това, което обичам и да се заобикалям и общувам с хора, от които имам какво да уча: такива с много умения, интереси, морални ценности и успешни в реализация на потенциала си.
Именно, покрай заварянето ни по домовете през март 2020 година, в неясна и тревожна обстановка, далеч от градската суматоха, суета и шум, отключих „кутията на Пандора“ с това,
което искам да създам и то за първи път за частни клиенти: услугата „Подари емоция“.

Идеята идва след прозорливата констатация, че скоро, ни АутДор, ни активити ще има във вида им, който беше досега и въпросът: „Какво обичам и умея да правя най-добре?“ – да радвам хората, да ги изненадвам и докосвам емоционално.

Възпитавам и давам личен пример на хората в сферата на качествените, вълнуващи и персонализирани изненади и изживявания за любими същества.

Стремя се към това повече мъже да ползват услугата ми, защото някои от тях не осъзнават силата на жестовете, сигурността, помощта и настроението, които са ключови за хармонията във взаимоотношенията!

Трансформираща история

Разкажете ни за преломния момент в живота си. Свикнахме да виждаме успешните хора, като красива картинка, на която се виждат само постиженията и това кара другите да мислят, че да бъдеш успешен е въпрос на късмет. Но ние с Вас знаем, че понякога в живота се случват разтърсващи моменти, от които израстваш и вървиш напред. Бихме искали да разберем за Вашата лична история. 

Личната ми история и изпъстрена с много хора, контакти, близостта, която създавам с тях и житейските сценарии, които ми доверяват те. Това е и мой топ приоритет – комуникацията, емпатията и желанието ми да бъда полезна на колкото се може повече хора.
Моето трето отроче „Подари емоция“ ме среща с много позитивни, загрижени за близките си и добри хора. Това ме прави щастлива и удовлетворена.

Определено приемам, че съм родена под щастлива звезда. Обичам да случвам нещата с лекота, спонтанност и усмивка. Така минаха и двете ми раждания, както и самоотглеждането
им, със силната подкрепа на моя съпруг.
Трансформацията идва след 5-те ученически години натискане и изливане на родителските ми амбиции и спортен хъс върху дъщеря ни и осъзнаването на основния ми приоритет, а именно здравето: физическо, психическо и емоционално. Липсата на какъвто и да е позитивен резултат
от тези действия във важните за мен неща, доведе до откопчването от идеята за Майка-орлица, обгрижваща, контролираща и изискваща. Моето „опитно зайче“ ме научи да съм много по-приемаща, отпускаща контрола и ме върна в личното ми поле за обследване, развитие и наслада.

Синът ми, на заварено положение, наследи до голяма степен мои качества, с които, без да го натоварваме с очаквания, постига високи спортни резултати, проявява завидна мъдрост за възрастта си и влага лична амбиция в знанията в училище.
За голямо лично постижение, приемам отказването си от захарта (вече над година и половина), което води до още по-голямата ми свобода и удовлетвореност. И внимание: направих го не заради външната си форма, която винаги съм поддържала със спорт и движение, а заради здравето си!

Препоръки към други дами

От позицията на днешния Ви опит, какво бихте посъветвали дамите, които тепърва тръгнаха по пътя на своето развитие. Как да опазят себе си, в тежките моменти,когато сякаш, всичко върви срещу тях. Посъветвайте така, все едно го казвате на себе си преди да тръгнете по този път. 

От камбанарията на опита си, интереса си в дълбокото и истинско общуване и множеството чужди предизвикателства, от които се уча бързо и качествено, препоръчвам на дамите да мислят за себе си, да се обичат и грижат като за най-ценното и вярно същество. Да не забравят кой е истинският им дом в този живот – тяхното тяло, което на първо място се нуждае от движение и осъзнато отглеждане (дишане, хранене, хидратиране, стречинг, наслада).
Да мислят „извън кутията“ – нестандартно и революционно и да се забавляват. Това дава голяма сила и учи на вяра в собствените си, неограничени способности.
И не на последно място: да се грижат за взаимоотношенията с хората, които обичат, уважават и на които са признателни.


„Бъди промяната, която искаш да видиш в света!“ – Махатма Ганди

Ресурс на Вашата сила

И сега за приятното. Как разпускате? Кое Ви зарежда? Какво обичате да правите в свободното си време? Има ли книги, които бихте препоръчали горещо? 

Родена съм с по една инжекция енергия, оптимизъм и съм възпитана в приемане и любов, което доведе до осъзнат здравословен егоизъм, от който едно време хората много се плашеха, като им го споделях, а сега го пише и в тънките книги.
При мен, всичко, с което се занимавам и правя е приятно! Едно време разпусках по кината, което беше моя голяма мания, дискотеките и спортните зали. Сега съм върл фен на концертите на живо, поради които обикалям Европа. Спортът ми е съсредоточен вкъщи, с личен треньор, едно на едно. А всеки уикенд сме на семейна разходка и терапия на Витоша, която си я очаквам, вече като необходимост.
Свободното ми време е свързано с превенция за здравето, пътешествия по света, семейни разговори, игри и занимания и общуване с приятели, близки, познати и непознати. Обученията и личностното осъзнаване са също предпочитани от мен, но избирателно и отговорно подхождайки откъм лично време.
В момента чета „Есенциализъм: фокусиране върху същественото“ на Грег Маккюън, от която имам много какво да уча и прилагам. А още в тийнейджърството прочетох „Как да печелим приятели и влияем на другите“ на Дейл Карнеги, която определено се отрази позитивно върху отношенията ми с другите хора.
Бих препоръчала повече автори, с които не може да се сбърка, като Робин Шарма, Наполеон Хил, Луиз Хей, Джон Кехоу, Стивън Кови, Гари Чапман, Лиз Бурбо и Робърт Кийосаки.

КОНТАКТИ
FaceBook: Подари Емоция

WebSite: Подари Емоция

Снимките: личен архив. 04.12.2022 г. 

За да го получите е необходимо да се запишете как я изпълнявате и да изпратите записа на имейл: hlakeva@podariemocia.com

След това получавате еднакви, оранжеви тениски с логото на услугата.

За повече указания кликнете ТУК

Регистрирайте се, за нашия Телеграм Асистент. С него получавате:

  • известия за безплатни уебинари
  • изненадващи подаръци
  • полезни и практични съвети
  • видеа, книги, статии и още много

Обученията, които завърши Христина Лакева - Емоцията в Woman LifeBook:

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Разгледайте нашите курсове на запис и предстоящи или се обадете на наш консултант, който ще ви насочи към най-правилния курс за вас