Woman LifeBook

Програма от А до Я за стартиране на собствена практика като Психолог или Консултант Онлайн и На живо

Ако вие сте експерт в своята област и искате да създавате свои обучителни курсове, уебинари, маратони, тогава Школата за треньори е за вас.

За 3 месеца вие ще изучите всички аспекти по създаването на вашия авторски онлайн продукт, от фокусиране върху вашата ниша до успешни продажби на курса.

Като резултат от обучението вие ще станете професионален треньор, а това със сигурност е най-търсената професия за 2021 – 2022 г.

Свържете се с нас за повече подробности: clients@womanlifebook.com

3 месеца

теория и практика

по време, на които вие ще научите всички тънкости за създаване на вашия успешен онлайн и офлайн курс

4 модула

стъпка по стъпка как да стартирате авторския си проект, а допълнителните материали ще ви помогнат с технически въпроси

4 ИЗПИТА

с директни препоръки от нашите треньори

Подкрепа от наставници

в рамките на целия курс, вие ще бъдете подкрепени от опитни ментори, всеки от които е преминал Школата за Треньори и има успешно изградени свои обучения

За кого е подходяща Школата за Треньори?

Психолози, терапевти и треньори

по личностно развитие

Фрилансъри,

които искат да изкарват допълнителни доходи

Предприемачи,

които искат да се адаптират към онлайн пространството

Програма на обучението

ние ще предоставим pdf файл

Ако все още не сте сигурни дали Школата за Треньори е за вас, запишете се за 15-минутна БЕЗПЛАТНА консултация с Анастасия

Какви резултати ще получите от обучението?

Изваждане на своя потенциал, определяне и създаване на своя личен бранд, преодоляване на страхове и блокажи, създаване на подкрепяща среда за развитие.

Формула за създаване на авторско обучение от А до Я, владеене на различни инструменти за по- голяма ефективност на вашето обучение, стабилно владеене на гласа, език на тялото и мимика.

Въздействие върху различни групи хора, задърждане на тяхното внимание, спокойствие и увереност при работа с хора, постигане на високи резултати от закупилите вашия курс.

Стабилно позициониране в социалните мрежи, разбиране и прилагане на инструменти за дигита- лен маректинг, изграждане на уникален личен бранд, отличаващ ви от конкуренцията.

Справяне със сложни ситуации, както с клиенти, така и в бизнеса.

ЗА ТРЕНЬОРСКИЯ СЪСТАВ

Вашата МЕЧТА е да разгърнете потенциала си, да
достигнете нови мащаби с вече съществуващите си
знания и да печелите с удоволствие?

Наставници
От кои сектори са дипломираните?

Кейсове на нашите ученици

И НАКРАЯ

Вие получавате сертификат по международен стандарт ISO9001

Ставате част от затворен клуб на професионални треньори

Гала вечер, на която вие можете лично да се срещнете с треньори, наставици и съвипускници

ПАКЕТИ

Включва:

Цена: 900 ЛВ.

Цена: 700 ЛВ.

Включва:

Цена: 1300 ЛВ.

Цена: 900 ЛВ.

Включва:

Цена: 3200 ЛВ.

Цена: 2700 ЛВ.

 Woman LifeBook е търговски партньор на TBI Pay. Можеш да се обучаваш и да изплатиш обучението си на толкова вноски, на колкото ти е удобно. За да кандидатстваш за разсрочено плащане, при поръчка посочи плащане чрез TBI.

За повече информация:

clients@womanlifebook.com

+359 89 7096907

Програма Школа за Треньори

Дорина Ташева – практикуващ Психолог: позитивна и енергийна психология, Рейки Мастер съм и Бахов терапевт. Фокус върху партньорските взаимоотношения, личностно развитие, женска енергия, взаимоотношения и работа с деца.
„Аз съм “old school” личност в много отношения и работата с хора бе в това число. Не приемах онлайн терапиите, нито терапевтични обучения, като опция за стойностен процес в областта на моята работа. А живеем в предизвикателни времена, които изискват креативност и адаптивност.
Така се предизвиках да се запиша в Школата за Треньори към Woman LifeBook.
Не знаех какво да очаквам. Доверих се на Анастасия след разговор с нея. Обучението не може да се изговори, трябва да се преживее!
Всяка инвестирана стотинка си струваше!
И още по-ценният ресурс – времето – също, всеки миг си заслужаваше. Определено имаше пространство за излизане от зоната ми на комфорт 🙂 И това бе прекрасно! Тази конфигурация подсказва, че има израстване! Видях през стойността и дълбочината на обучението за треньори, че и в онлайн програмите може да има качество. Аз самата имах предизвикателства, но в защитеното пространство на групата ни, да бъда в лицето на лектор, което не беше част от плана ми изобщо. Ама ми се получи и тези прекрасни треньори ми показаха още една страна в мен самата, която беше скрита за очите ми. Наблюдавах колежките си и тяхното израстване в тези 4 месеца. Аз се учих от всяка от тях! Изминахме дълъг път на усвояване и надграждане на ораторски умения, учене чрез практика и систематизирани знания в областта на психологията, лидерството, фасилитирането и умения как да презентираш себе си и работата си, изградих качества как да водя качествен тренинг и да помагам на хората да преминават през процеса. Мария, Ана и Анастасия – нашите треньори – подкрепяха всяка една от нас и ни помагаха да съзрем диаманта, който носим, силата си – всяка от нас има уникалност и това нежно Трио ни научи как да я изразяваме и през работата си.
Сега с лекота и удоволствие, без съпротиви, водя онлайн терапии и тренинги. И то успешно! Имам чудесни обратни връзки от жените, с които работя. А гъвкавост и иновации в работата ни са много необходими именно сега! И моят бизнес се развива, благодарение на уменията, които усвоих през това обучение.
Благодарност и любов изпитвам към всяка една от обучителките ми! Те наистина помагат на жените (и не само) първо да видят собствената си ниша и път, да стъпват с увереност по него, да изживеят лична трансформация, израствайки и да отворят съзнанието и сърцето си през своята мисия. И тогава с лекота можем да бъдем най-доброто от себе си и в професионален план и да помагаме на другите.
Освен всичко това срещнах достойни партньори в работата си – с част от колежките ми разработихме съвместни проекти, които обогатиха професионалната картина.
Това е прекрасен подарък към себе си, който Ви пожелавам да си позволите да изживеете!“

Даниела Сечкова –сертифициран ароматерапевт и член на National Association for Holistic Aromatherapy (NAHA), член на International Alliance of Holistic Therapists и сертифициран AromaTouch терапевт от dōTERRA, възпитаник на Tisserand Institute и създател на HealthyYou.
Даниела имаше вече работещ бизнес, но след Школата успя да се вдъхнови и да надгради знанията си и като резултат създаде нейн авторски курс по ароматерапия.
„Освен, че получих необходимите знания как да създам свой собствен курс за начинаещи в света на ароматерапията, който ми помага за работата ми с аромамаслата, аз се запознах и с много стойностни хора.
Школата ми помогна да видя как работят много други бизнеси, създадени и управлявани от жени. Оказа се, че всички минаваме през сходни препятствия, но имаме различен опит с начина, по който се справяме с тях. Много вътрешни блокажи и ограничаващи убеждения успяхме да изчистим и осъзнаем по време на школата, а продължавам да виждам, че това се случва и след края й.
По време на школата открих в лицето на другите участници мои бъдещи партньори и това партньорство вече ражда своите плодове в съвместни инициативи. Това всъщност е добавената стойност на школата, за която не си давах сметка, че ще получа.
За мен лично школата беше едно трансформиращо преживяване, което ми помогна да стартирам нов етап в бизнеса си.“

Латинка Пасева – Инженер по образование, реализирана в международна транспортна фирма. След години усилена работа, осъзнава, че повече не може да продължава да живее в мъжките енергии и иска промяна. В стремежа си да се освободи от стреса и напрежението напуска своята работа и започва своето проучване къде да се запише за преквалификация за да стане треньор по личностно развитие. След обстоен оглед на всички възможни школи за треньори се се спира на Школа за Треньори на Woman LifeBook.
“За мен Школата за треньори беше предизвикателство, в което аз израстнах, станах по-уверена в личните си качества, получих знания, в насоката която искам да се развивам, а именно да бъда женски треньор и да помагам на хората да се обичат на 100%, да вървят по пътя на личностното развитие, да живеят в баланс и хармония първо със себе си и след това с околните. Школата беше трамплин, който ме тласна към мечтата ми, повярвах в себе си, че ще успея и вярата ми в мечтите стана още по-голяма, повярвах си и се убедих, че искаш ли нещо толкова силно, то се случва.
Разбира се пътят към женски треньор не беше лесен, по време на 4 месечната школа се сблъсках с много страхове: страх от публична изява, страх, че няма да се получи, съмнявах се в себе си, че мога да успея, но благодарение на треньорите преборих страховете си.
В момента съм готова с авторски си уебинар, но това не ме спира да продължавам да се уча!”

Елена Герганова – Съосновател на българска компания за производство и дистрибуция на функционална суперхрна Ancestral superfoods, Съосновател на румънска компания за дистрибуция на премиум хранителни продукти от България за Румънските супермаркети Балкан органикс. Консултант Бизнес развитие. Елена дойде в Школата, за да се научи да прави уебинари и малки събитя, свързани с презентирането на суперхраната. Въпреки, че междувременно консултираше компании самолично, не се беше сетила, че може да пакетира своите знания в продукт и да бъде достъпна за много повече хора. След обучението и в Woman LifeBook, тя преоткри света на онлайн услугите и възможностите, които интернет предлага на всеки. Елена създаде свой авторкси онлайн курс, който се продава успешно само месец след дипломирането си. Това й помага да достигне до повече хора и да мащабира бизнеса си.

Разгледайте нашите курсове на запис и предстоящи или се обадете на наш консултант, който ще ви насочи към най-правилния курс за вас