Woman LifeBook

Маратон
ПРОБУЖДАНЕ
Вземи за 19 вл.
ШАХМАТИЧЕН
МАРКЕТИНГ
Разтърсете социалните си мрежи
за големи продажби само за 7 дни
Повече

ШАХМАТИЧЕН МАРКЕТИНГ

Разтърсете социалните си мрежи за големи продажби само за 7 дни

2icons

ШАХМАТИЧЕН МАРКЕТИНГ

Разтърсете социалните си мрежи за големи продажби само за 7 дни

Маратон
ПРОБУЖДАНЕ
Вземи за 19 вл.

Лекторите

ЛЕКТОРИТЕ

ЛЕКТОРИТЕ

АКАДЕМИЯ НА ОТНОШЕНИЯТА

Открий кое проваля връзките ти
и как да ти потръгне в любовта

Дмитрий Полищук

Дмитрий е професионалист, който умело владее езика на човешките отношения. Мъжката и женската психология са като отворена книга за него. В терапията той умело определя кои етапи от развитието на човека му пречат да изгради желаните отношения. Избира необходим метод за работа и води клиента към желанния резултат.

Мисията на Дмитрий не е просто да разрещи конкретна ситуация, а да помогне на клиента да стане възрастен, осъзнат и независим от терапията.

Анастасия Шахматова

Анастасия и е треньор, консултант и специалист по Женски практики от Школата на Лариса Ренар и е първата притежателка на Медальона „Кръгът на Женската Силата” в България. Тя е обучавана по руската школа и години наред помага на жените да влязат в тяхната женска енергия и да се почувстват в женската си сила.
Специализацията й във Физиогномика и Методика на психологическите архетипи помага много точно да състави психологически профил на всеки човек. Това скъсява времето за избиране и опознаване на партньора.

Разгледайте нашите курсове на запис и предстоящи или се обадете на наш консултант, който ще ви насочи към най-правилния курс за вас