Woman LifeBook

*Достъп до маратона 3 месеца след закупуването

Промени своя cekcyален живот завинаги.
Получи главна роля в живота си.

Това е пътуване през 7 акта, през които внимателно ще проправим пътя на вашето cekcyално изцеление докато получите истинско удоволствие.

Нека се потопим в света на вашата чувственост и cekcyaлност - нежно и постепенно вие ще събуждате своята страст и жизнена сила.

Като резултат от това пътуване, вие ще:
Кои са 7-те Акта в маратона?
 • СРЕЩА С ВАШАТА CEKCYAЛНОСТ

  Разберете какво е cekcyaлността за вас. Направете първата стъпка към срещата с нея. Ще започнете да завихряте енергията на cekcyалността.

 • ВЪТРЕШНА И ВЪНШНА CEKCYAЛНОСТ

  Научете се да приемате себе си. Чрез упражнението “съзвездие” ще съберете хармонично елементите на вашата cekcyалност: тяло, мисли и чувства. Започнете да се наслаждавате на погледите на мъжете.

 • РАБОТА С МУСКУЛИТЕ НА ТАЗОВОТО ДЪНО

  Събудете тялото си. Започнете да укрепвате мускулите си, за да се чувствате по-секси, по-здрави, по-млади и по-красиви. Подобрете качеството и интензивността на cekcyaлните отношения с партньора ви.

 • ОБМЕН НА ЕНЕРГИЯ В ОТНОШЕНИЯТА

  Изпълнете се с любов, укрепете връзката с мъжката фигура във вашия свят. Ще ставате все по-привлекателни и по-привлекателни.

 • КАКВО БЛОКИРА CEKCYAЛНОСТTA

  Научете се да отделяте негативните емоции от вашата сексуалност. Почувствайте как истинската ви сексуалност всъщност може да се прояви

 • УДОВОЛСТВИЕТО НА ЖЕНИТЕ

  Научете се да се отпускате и си позволете да се наслаждавате на момента тук и сега. Ще усетите вкуса на живота и вкуса на cekcyалното удоволствие от близостта с мъж.

 • ТАЙНИ ЗА УВЕЛИЧАВАНЕ НА ВЪЗБУДАТА

  Научете как да превключвате от глава към тяло. Ще почувствате себе си и партньора си в пъти по-инстински. Бъдете спокойни, чувствайте се cekcи и се наслаждавайте на докосването. Усетете своята cekcyалност с всяка клетка

Искам да играя главна роля в моя живот!

Формат на маратона:

ОНЛАЙН 7 ДНИ

Водеща Екатерина Селюкова

ПАКЕТИ

Цена: 99 ЛВ.

Цена: 59 ЛВ.*

ВКЛЮЧВА:

7 уебинара в затворена Фейсбук група

** Достъп до маратона 3 месеца след закупуването

Разгледайте нашите курсове на запис и предстоящи или се обадете на наш консултант, който ще ви насочи към най-правилния курс за вас