Woman LifeBook

Практиката “Рефлексен Оргазъм” е една от най-важните практики за всяка жена, без изключение. Каква е тайната на нейната популярност и привлекателност? Разбира се в резултатите!

ЗА ПРАКТИКАТА

Практикуването на „Рефлексен Оргазъм“ помага за подобряване на благосъстоянието, но също така се отразява на качеството на живот. Години наред, от раждането, ние носим товар от неизразени емоции. И те идват още от детството. Когато сте били дете, живеейки в семейство, където емоциите не са добре дошли, не можете да изразите какво ви е ядосало, обидило, разстроило или, обратно, ви е дало чувство на щастие. И тези „заседнали“ емоции не отиват никъде, те се отлагат в тялото ви цял живот.

Практиката  ви позволява да:

  • Освободите тялото от скоби, блокажите, болката, болестите.
  • Живеете и да се освободите от изцедените емоции (гняв, негодувание, страх, радост, срам, вина, удоволствие).
  • Вдигнете оргазмичната вълна нагоре.
  • Се напълните с енергия.
  • Подобрите благосъстоянието, коригирате менструалния цикъл, станете здрави.
  • Почувствате оргазъм.
  • Възстановите енергийната цялост на тялото.

ПОЯВА НА ПРАКТИКАТА

В началото на 20-ти век Вилхелм Райх, изключителен австрийски психотерапевт, първият клиничен асистент на Фройд, прави откритие – той доказва, че в тялото има специална енергия – “Оргон”. Райх вярвал, че оргонът е основата на целия живот във Вселената.

В хода на много експерименти ученият установил, че психологическите, емоционалните и физическите проблеми на човек възникват поради стагнацията на “оргона”. Такава стагнация се развива в процеса на живот (от раждането до сегашната възраст на човек) и води до появата на енергийни блокажи на мускулите. Стиснатите (скрити, неразрешени) емоции „засядат в тялото“, образувайки „мускулна броня“. Живеейки ден след ден, година след година в такъв корсет, човек става все по-„тежък“, окован е от бремето на емоциите, което носи наоколо. И това се отразява на здравето му. Тялото крещи, моли за помощ. И следващият етап са психосоматичните разстройства…

НЕ ПРОСТО ПРАКТИКА, А ИСТИНСКА МАГИЯ

Представете си как сте трупали блокажи през целия си живот. И сега, за да се отървете от тях, трябва да правите практиката редовно (веднъж месечно). Сравнявам блокажите с пластове на торта. Чрез систематично практикуване премахвате слой след слой, подобрявайки качеството на живота си. Започвате да се наслаждавате на всеки момент, оргазмите стават по-ярки и по-вкусни.

И така, стъпка по стъпка, веднъж месечно, систематично, като правите практиката, вие се пречиствате и освобождавате уловените си емоции. И благодарение на тази практика животът ви се подобрява многократно, можете да използвате освободената енергия във всяка област от живота си: взаимоотношения с хората, изпълнение на смели проекти и реализиране на творческия потенциал.

Практиката е уникална, магическа. Да, не е лесно. Да, това изисква вашето време, физическа и емоционална сила. Но си струва. В крайна сметка, благодарение на тези упражнения, вие се променяте, светът около вас се променя.

Свързано с тази тема ние препоръчваме:

Разгледайте нашите курсове на запис и предстоящи или се обадете на наш консултант, който ще ви насочи към най-правилния курс за вас