Woman LifeBook

КОЛКО СТЪПКИ ИМА КЪМ ЩАСТЛИВ И ЕНЕРГИЧЕН ЖИВОТ?
автор: Анастасия Шахматова

ПОЛЗИ ОТ ХОДЕНЕТО ПЕША

20 ГОДИНИ изкарах с кола. За мен ходенето пеша съществуваше само вкъщи да стигна до обувките, обикновено с токчета, от там до колата и с нея до мястото, където трябва да отида. Търсех максимално близо да паркирам до местоназначението, за да не ходя много. Можете да си представите този начин на живот и щом стигнах точно аз да пиша статия на тази тема, значи има сериозна причина. 

Постарах се да напиша максимално кратко и изчерпателно за да бъде полезно и за най-скептичния читател. Освен това, сложих и обратната връзка от група жени, с които постигнахме невероятни промени само за 9 дни! Така затвърдих, че това което е полезно за мен, полезно и за други хора. 

Приятно четене.

2023 година стана година на голямата депресия за мен. Много неочаквани финансови задължения + тези, които имах планираните. В някакъв момент започнах да затъвам и не разбирах как да намеря изход от тази ситуация.

В търсенето на решение за себе си пробвах различни неща, не бях в позиция на чакаща, а избрах да бъда активна. И колкото повече се стараех да постигна добри финансови резултати за да покрия задълженията, толкова повече се отдалечавах от своята цел. И това е закон, сигурно сте го усещали, щом започваш да преследваш парите, те започват да се отдалечават от теб. 

Знаех всичките правилата на живота, но на теория, на практика не знаех как да го променя. Задълженията ми буквално стъпваха на гърлото ми и не можех да дишам от мислите как да се справя. Сама жена, с дете, бизнес, който има по-високи разходи от приходи. Чувставах се, като лакома мишка затворена в капан, заради парченце кашкавал..

В един прекрасен момент попадам на следните думи: “В живота си постигаме промени по два начина: през криза или през знания. Ако не търсим знания за да решим своите ситуации, тогава идва криза, която ни научава как да я преодолеем”. Тези думи принадлежат на Жанат Кажамжаров, основател на наука Сюцай. Така се запознах аз с делото на живота му и се потопих в света на цифрова психология. 

Наука Сюцай е клон на Раджа Йога, практиката която съществува от няколко хиляди години. Раджа йога - кралска йога - йога на работа изключително със съзнанието, включително медитация и интроспекция. Сюцай е наука за дисциплината на ума и реализацията на душата. С помощта ѝ се хармонизират всички сфери на живота, постига се баланс и се изпълнява мисията на човека.

Според науката Сюцай отговорите на важните въпроси за всеки човек са „криптирани“ в датата на раждане. И като дешифрирате този код, можете да разберете какво да правите, как да се държите, от какви навици да се откажете, за да излезете от разрушителна умствена програма и да постигнете своето щастие.

Можем разбира се първо да се обърнем към числата и да разберем какво стои зад тях. Това и направих, като мое първо действие. Обаче, това което трябва да направим преди това е да успокоим тревожните мисли, за да можем да приложим знанията на практика. Няма начин да постигнем различни резултати, когато въртим в “мисловната пералня” всичките недоволства от живота, обиди, съмнения, страхове, негативен опит и тн. Всичко това сваля нашата енергия, а успехът идва там, където има енергия, както кръвта отива там, където тялото функционира добре, а не в изтръпналия крайник.

Сюцай е дисциплината на ума чрез дисциплината на тялото. А това означава първо на първо промяна на навиците: ранно ставане, топла вода, ходене пеша, добра храна, сауна, масажи и спорт. Това е преди всичко друго!

От една страна правех тези неща, от другата – не бях стриктна и постоянна. Реших да пробвам. Откликваше ми това, което чувах, а честно казано нямах вече и голям избор. Бях на ръба на отчаянието. 

Започнах ходене от септември 2023, декември включих редовно и сауна и масажи. Много исках до края на тази депресивна за мен година да затворя всичките задължения. Не знаех как точно ще стане това, но просто се доверих на процеса, започнах да анализирам възможностите и за моя радост съкровената ми мечта да посрещна Нова 2024 година без задължения се сбъдна!

Докато преминавах процеса изучавах науката за числата и разбрах, че всички ние живеем в 9 годишен цикъл, и че всяка година има различно влияние върху нас. В зависимост от това какво правим в рамките на годината ние можем да имаме или много успешна година или обратното. Задълбавах в знанията и исках да разбера всичките подробности, защото знаех, че освен на себе си аз ще мога да помогна и на други хора в решаване на техните въпроси.

В Русия и други държави, където се практикува науката Сюцай има практика да се организират сутрешни маратони с ходене. В общото приложение се следят ежедневно крачките и победителите получават награда от Мастър Сюцай – негова консултация. 

Реших да организирам такъв тип маратон за моите последователи и 9 дни ставахме рано и в 6:10 се включвах на живо в канал Телеграм, където разказвах на участниците за магията на числата. Помолих ги да споделят своето мнение за това как се чувстват след тези 9 дни и ето какво казват те:

Ако стигнахте до тук в тази статия, значи наистина имате нужда от промяна и можете да го направите заедно с нас. Ние продължаваме да ходим, защото вече не можем да спрем! Каним ви да се присъедините към нас.

На 25 март 2024 г. започваме нов цикъл от нашия маратон, който ще приключи на 15 април. 3-ма човека, които ще направят най-много крачки през този период ще спечелят по една 60 минутна консултация с мен. С радост ще ви консултирам след средата на април 2024 г.!

Какво е необходимо да направите за да се включите:

  1. Да свалите приложение Pacer и да се присъедините към нашата група ХОДИМ ПЕША ЗАЕДНО
  2. Да се присъедините към Телеграм канала ни, където всеки ден в 6:10 ще се включвам на лайф и ще ви разказвам информация за числата. Първото с което ще стартираме е “Лична година – как да изживеем пълноценно своя лична година”. ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ
  3. Тази група е напълно безплатна, както и знанията, които получавате там. Целта е да се подобри живота на всеки участник в нея. Поканете и своите приятели, роднини и всеки, на който му мислите добро. 

Ако по някаква причина ви минава мисълта, че няма да се справите, просто прочетете обратната връзка на още една участница на изминалия маратон!

Обучение, което ще ви помогне да разкриете за себе си света на цифрова психология е курс "Опознавам: Мен - Теб - Нас"

Разгледайте нашите курсове на запис и предстоящи или се обадете на наш консултант, който ще ви насочи към най-правилния курс за вас