Всички искат да са богати или финансово независими. Но повечето не са готови да извървят пътя, който е нужен за това.

Изобилието е въпрос на нагласа. Осъзнаваме или не, огромна част от нашето разбиране за парите и финансите е формирано в много ранна детска възраст, още от примера, който сме видели в семейството си.

Много често това означава, че сме усвоили уроци, които енергийно блокират пътя ни към парите.

В този уебинар професионалният психолог Дмитрий Полищук ще ни покаже как можем веднъж завинаги да спрем да се самосаботираме и да освободим енергията на изобилето у нас.

17 април, неделя, 16:00 ч.

Или избери Viber:

За какво ще говорим на уебинара:
Дни
Часа
Минути
Секунди
Уебинарът вече е започнал. Запишете се, за да Ви уведомим за бъдещи издания.

17 април, неделя, 16:00 ч.

Или избери Viber:

Ако искаш да гледаш в удобен за теб ден и час, можеш да закупиш записа на уебинара тук:

dm
dm

Дмитрий Полищук

Дмитрий е професионалист, който умело владее езика на човешките отношения. Мъжката и женската психология са като отворена книга за него. В терапията той умело определя кои етапи от развитието на човека му пречат да изгради желаните отношения. Избира необходим метод за работа и води клиента към желанния резултат.

Мисията на Дмитрий не е просто да разрещи конкретна ситуация, а да помогне на клиента да стане възрастен, осъзнат и независим от терапията.

back28crop
back28crop
Анастасия Шахматова

Анастасия е организатор с дългогодишен опит на женски обучения. Тя успешно обединява в общността Woman LifeBook едни от най-добрите руски, български и английски експерти в личностно и професионално развитие.

Анастасия и е предприемач, който притежава способност да изгради работещ бизнес с нулев капитал. Своите знания и способности споделя в пълен капацитет в най-успешният й проект “Школа за Треньори”.

Мисия: „Всяка жена да построи свое, лично щастие, а не по модела на някого“