Woman LifeBook

Факт: ти работиш независимо, онлайн и помагаш на много хора със своите знания!

Най-лесният начин да стартираш своята частна практика и да печелиш от това!

Искаш ли твоите Мечтани Клиенти да се Влюбят в Теб и Твоята Практика?

————————–

Тогава това е за теб.


Създадох за теб този Систематизиран Пакет от Професионални Курсове, които ще ти помогнат да се реализираш Онлайн и Офлайн (няма нужда от дълги години на обучения!)

Изглежда, подготвих нещо, за да ти спестя години на обучение. Как? Давайки най-важното в практиката за един специалист, който иска да помага на другите със своите знания и опит. 

И коя е най-добрата част? Създадох 100% практични обучения използвайки опитността на най-успелите Психолози и Консултанти както от Русия така и от Англия. 

Остана лесното. Да слушаш внимателно и да попиваш, защото всяка дума от тези обучения е с тегло на многогодишна практика. А след това да впечатляваш своите клиенти с увереността и подхода към решаването на проблемите им. 

Какво включва той?

Международна Школа за Треньори

Школа за систематизиране на цялостната ти практика като Психолог / Треньор Личностно Развитие / Коуч / Женски треньор / Експерт в конкретна тема. 

С помощта на тази програма ще разкриеш потенциала си, харизмата, умение да говориш, да привличаш своя аудитория, да създаваш авторски курсове и да ги продаваш! 

Като резултат от обучението ще станеш професионален треньор със сертификат, а това със сигурност е най-търсената професия за 2021-2022 година.

Курс “Основи на Коучинга”

Коучингът е уникален метод за работа с хора, който покори света на личностното развитие.

Лесен в обучението и прилагането на практика, което НЕ намалява ефективността му.

Той ефективно помага да се работи с Цели. Методът се фокусира върху работата с бъдещето на клиента и е насочен към постигане на реални резултати. Това е метод, който ще можете да използвате в индивидуална и групова работа, както и за самите себе си – като самомотиватор.

Курс “Генеративен Психолог”

Генеративният метод ви позволява да свържете квантовия свят на безкрайните възможности с реалния свят на живота си, който осъзнавате.

По време на генеративните процеси се възстановява загубената връзка между съзнателния и неосъзнатия ум.

Осъществява се замяна на неефективните филтри за възприемане на реалността на физическо, умствено и полево ниво, което води до постоянна промяна в отношението ви към проблемните теми и до развитие на ново поведение в онези области на живота, които ви интересуват.

Облекчава многократно работата с целенасочените клиенти, особено, когато не им се случват желаните събития.

Курс “Терапия на Чувствата”

Как да намалим страданията на нашите клиенти? Разбира се с познаването на техните емоциите, разбирането как са се появили и тяхната дълбочина, чрез помощ в изживяването на дълбоките негативни преживявания – това са най-важните стъпки по пътя към емоционалната зрялост.

На курса ще придобиете теоретични знания за механизма на действие на сложните чувства и практически – за начините за тяхното управление. Този курс ще бъде полезен също и за самопомощ и лична терапия. 

Курс “Метафорични Карти”

Метафорични карти е алтернативен метод в психологията, помогащ да се диагностицират и най-скритите проблеми при клиента. 

На курса ще придобиете теоретични и практични знания за метода на асоциации и как човешкото подсъзнание “мисли” със символи. Това, което не може да се каже и изрази директно в рутинните консултации, се постига лесно чрез работа с асоциативни карти – това има огромен терапевтичен ефект и облекчава пътя към промяната. 

Сега можеш да вземеш този пакет за 1199 лв. вместо 2770 лв.

или вземи на изплащане на 12 вноски по 118 лв.

Бъди честна със себе си...

Искаш да имаш ПОВЕЧЕ време да работиш с мечтаните от теб клиенти и по-малко стрес на работното място?

ТОВА Е СЪЗДАДЕНО ЗА ТЕБ !

В главата ти отдавна е съзряло желанието да създаваш собствени обучения, да консултираш и да помагаш на хората да бъдат щастливи. НО истината е там, че самостоятелно, без знания и структура, както и необходимите инструменти трудно можеш да изградиш качествена самостоятелна практика. Това беше до днес. Защото този пакет ще ти спести много време и пари, давайки ти невероятна възможност да израстнеш и да се отличиш на фона на другите!

ВЗЕМИ ПРОМО ПАКЕТА


Цена: 2770 ЛВ.

Цена: 1199 ЛВ.

Включва:

Пакет “Само слушам” за Школата за Треньори

Останалите курсове ПАКЕТ “СТАНДАРТ” 

60 мин консултация с Анастасия

Достъп до записите 6 месеца

Може да бъде платен на вноски

След като преминеш всиките обучения ти ще:

  • Спестиш много години и пари от проби и грешки и ще привличаш свои клиенти
  • Разкриеш своята харизма като треньор и ще знаеш как да завладяваш аудиторията
  • Построяваш авторските си обучения, които ще изпъкват на фона на конкуренцията
  • Можеш да работиш както с групи така и индивидуално
  • Имаш професия, която може да практикуваш от всяка точка по света (Онлайн и Наживо)
  • Имаш различни психологически инструменти, които са подходящи за различен типаж клиенти
  • Спестяваш времето на пътя за промяна на хората
  • Владееш съвременни методи за диагностика, терапевтиране, целеполагане

Всичко е толкова лесно!

Започни своя път за 118 лв на месец или за 1199 лв наведнъж.

Освен това следващите 24 часа

Ще получиш тези БОНУСИ

БОНУС #1

(на стойност 180 лв)

Индивидуална консултация с Анастасия Шахматова – 60 мин.

След като преминеш през всичките обучения личната среща с мен, Анастасия, ще ти помогне да отговориш на всичките въпроси, които ти останаха. 

Имам талант да виждам същността на един експерт, да изваждам потенциала му и да насочвам към правилната за него аудитория. 

БОНУС #2

(на стойност 300 лв)

Курс за начинаещи от 12 видеа за мотивация да започнеш, излизане от рутината, маркетинг онлайн и превръщане на делото в приятна рутина. 

вайбър група - бонус

БОНУС #3

Вайбър група с професионалисти преминали тези курсове за съвети и подкрепа. Ставаш част от нашата общност!

Започваш обученията веднага след заплащането!

Обратна връзка за нашата работа

WhatsApp Image 2021-10-19 at 20.55.14
178998465_906641066781223_4804940105312351071_n
WhatsApp Image 2021-10-19 at 20.55.13

Дорина Ташева – практикуващ Психолог: позитивна и енергийна психология, Рейки Мастер съм и Бахов терапевт. Фокус върху партньорските взаимоотношения, личностно развитие, женска енергия, взаимоотношения и работа с деца.
„Аз съм “old school” личност в много отношения и работата с хора бе в това число. Не приемах онлайн терапиите, нито терапевтични обучения, като опция за стойностен процес в областта на моята работа. А живеем в предизвикателни времена, които изискват креативност и адаптивност.
Така се предизвиках да се запиша в Школата за Треньори към Woman LifeBook.
Не знаех какво да очаквам. Доверих се на Анастасия след разговор с нея. Обучението не може да се изговори, трябва да се преживее!
Всяка инвестирана стотинка си струваше!
И още по-ценният ресурс – времето – също, всеки миг си заслужаваше. Определено имаше пространство за излизане от зоната ми на комфорт 🙂 И това бе прекрасно! Тази конфигурация подсказва, че има израстване! Видях през стойността и дълбочината на обучението за треньори, че и в онлайн програмите може да има качество. Аз самата имах предизвикателства, но в защитеното пространство на групата ни, да бъда в лицето на лектор, което не беше част от плана ми изобщо. Ама ми се получи и тези прекрасни треньори ми показаха още една страна в мен самата, която беше скрита за очите ми. Наблюдавах колежките си и тяхното израстване в тези 4 месеца. Аз се учих от всяка от тях! Изминахме дълъг път на усвояване и надграждане на ораторски умения, учене чрез практика и систематизирани знания в областта на психологията, лидерството, фасилитирането и умения как да презентираш себе си и работата си, изградих качества как да водя качествен тренинг и да помагам на хората да преминават през процеса. Мария, Ана и Анастасия – нашите треньори – подкрепяха всяка една от нас и ни помагаха да съзрем диаманта, който носим, силата си – всяка от нас има уникалност и това нежно Трио ни научи как да я изразяваме и през работата си.
Сега с лекота и удоволствие, без съпротиви, водя онлайн терапии и тренинги. И то успешно! Имам чудесни обратни връзки от жените, с които работя. А гъвкавост и иновации в работата ни са много необходими именно сега! И моят бизнес се развива, благодарение на уменията, които усвоих през това обучение.
Благодарност и любов изпитвам към всяка една от обучителките ми! Те наистина помагат на жените (и не само) първо да видят собствената си ниша и път, да стъпват с увереност по него, да изживеят лична трансформация, израствайки и да отворят съзнанието и сърцето си през своята мисия. И тогава с лекота можем да бъдем най-доброто от себе си и в професионален план и да помагаме на другите.
Освен всичко това срещнах достойни партньори в работата си – с част от колежките ми разработихме съвместни проекти, които обогатиха професионалната картина.
Това е прекрасен подарък към себе си, който Ви пожелавам да си позволите да изживеете!“

Даниела Сечкова –сертифициран ароматерапевт и член на National Association for Holistic Aromatherapy (NAHA), член на International Alliance of Holistic Therapists и сертифициран AromaTouch терапевт от dōTERRA, възпитаник на Tisserand Institute и създател на HealthyYou.
Даниела имаше вече работещ бизнес, но след Школата успя да се вдъхнови и да надгради знанията си и като резултат създаде нейн авторски курс по ароматерапия.
„Освен, че получих необходимите знания как да създам свой собствен курс за начинаещи в света на ароматерапията, който ми помага за работата ми с аромамаслата, аз се запознах и с много стойностни хора.
Школата ми помогна да видя как работят много други бизнеси, създадени и управлявани от жени. Оказа се, че всички минаваме през сходни препятствия, но имаме различен опит с начина, по който се справяме с тях. Много вътрешни блокажи и ограничаващи убеждения успяхме да изчистим и осъзнаем по време на школата, а продължавам да виждам, че това се случва и след края й.
По време на школата открих в лицето на другите участници мои бъдещи партньори и това партньорство вече ражда своите плодове в съвместни инициативи. Това всъщност е добавената стойност на школата, за която не си давах сметка, че ще получа.
За мен лично школата беше едно трансформиращо преживяване, което ми помогна да стартирам нов етап в бизнеса си.“

Латинка Пасева – Инженер по образование, реализирана в международна транспортна фирма. След години усилена работа, осъзнава, че повече не може да продължава да живее в мъжките енергии и иска промяна. В стремежа си да се освободи от стреса и напрежението напуска своята работа и започва своето проучване къде да се запише за преквалификация за да стане треньор по личностно развитие. След обстоен оглед на всички възможни школи за треньори се се спира на Школа за Треньори на Woman LifeBook.
“За мен Школата за треньори беше предизвикателство, в което аз израстнах, станах по-уверена в личните си качества, получих знания, в насоката която искам да се развивам, а именно да бъда женски треньор и да помагам на хората да се обичат на 100%, да вървят по пътя на личностното развитие, да живеят в баланс и хармония първо със себе си и след това с околните. Школата беше трамплин, който ме тласна към мечтата ми, повярвах в себе си, че ще успея и вярата ми в мечтите стана още по-голяма, повярвах си и се убедих, че искаш ли нещо толкова силно, то се случва.
Разбира се пътят към женски треньор не беше лесен, по време на 4 месечната школа се сблъсках с много страхове: страх от публична изява, страх, че няма да се получи, съмнявах се в себе си, че мога да успея, но благодарение на треньорите преборих страховете си.
В момента съм готова с авторски си уебинар, но това не ме спира да продължавам да се уча!”

Елена Герганова – Съосновател на българска компания за производство и дистрибуция на функционална суперхрна Ancestral superfoods, Съосновател на румънска компания за дистрибуция на премиум хранителни продукти от България за Румънските супермаркети Балкан органикс. Консултант Бизнес развитие. Елена дойде в Школата, за да се научи да прави уебинари и малки събитя, свързани с презентирането на суперхраната. Въпреки, че междувременно консултираше компании самолично, не се беше сетила, че може да пакетира своите знания в продукт и да бъде достъпна за много повече хора. След обучението и в Woman LifeBook, тя преоткри света на онлайн услугите и възможностите, които интернет предлага на всеки. Елена създаде свой авторкси онлайн курс, който се продава успешно само месец след дипломирането си. Това й помага да достигне до повече хора и да мащабира бизнеса си.

Разгледайте нашите курсове на запис и предстоящи или се обадете на наш консултант, който ще ви насочи към най-правилния курс за вас