Woman LifeBook

Промоционален пакет от 4 курса за професионално развитие.

ПРОМО ПАКЕТ валиден до 20.02.2022

 
Какво включва той?

Международна Школа за Треньори Ниво 1

Програма от А до Я за стартиране на собствен онлайн курс. В рамките на 3 месеца вие ще изучите всички аспекти по създаването на вашия авторски онлайн продукт, от фокусиране върху вашата ниша до успешни продажби на курса. Като резултат от обучението ще станете професионален треньор, а това със сигурност е най-търсената професия за 2021 година.

Курс “Основи на Коучинга”

Коучингът е един от най-простите и същевременно най-ефективни методи за работа с целите. Независимо дали това са вашите лични цели, или тези на вашите клиенти. Той се фокусира върху работата с бъдещето на клиента и е насочен към постигане на реални резултати. Това е метод, който ще можете да използвате в индивидуална и групова работа, както и за самите себе си – като самомотиватор.

Курс “Сам на Себе си Генеративен Психолог”

Генеративният метод ви позволява да свържете квантовия свят на безкрайните възможности с реалния свят на живота си, който осъзнавате. По време на генеративните процеси се възстановява загубената връзка между съзнателния и неосъзнатия ум. Осъществява се замяна на неефективните филтри за възприемане на реалността на физическо, умствено и полево ниво, което води до постоянна промяна в отношението ви към проблемните теми и до развитие на ново поведение в области на живота, които ви интересуват.

Курс “Терапия на Чувствата”

Познаването на емоциите, разбирането на същността на тяхното възникване и способността да намалите страданието на вашите клиенти, произтичащо от негативни преживявания, са най-важните стъпки по пътя към емоционалната зрялост. На курса ще придобиете теоретични знания за механизма на действие на сложните чувства и практически – за начините за тяхното управление.

ВЗЕМИ ПРОМО ПАКЕТА


Цена: 2150 ЛВ.

Цена: 1200ЛВ.

Включва:

  • Всичко от ПАКЕТ “СТАНДАРТ” за 4-те курса

  • Достъп до записите – 3 месеца

*Този пакет може да бъде закупен на изплащане. Ще намерите опция след като натиснете бутон “Купи”

Разгледайте нашите курсове на запис и предстоящи или се обадете на наш консултант, който ще ви насочи към най-правилния курс за вас