Woman LifeBook

6 курса за Красота и Здраве!

ПРОМО ПАКЕТ валиден до 04.01.2022

 
Какво включва той?

1 | Курс “Отслабвай лесно!” 

Курс за работа с психологически бариери, които пречат да бъдеш слаба и красива. Успешно допълнен от лесни упражнения, които ще ти помогнат много бързо да влезеш във форма и да се наслаждаваш на своето тяло!

 

2 | Курс “Фейсбилдинг”

За дами, които искат да се подмладят и да поддържат красотата си без инжекции и пластична хирургия.

3 | Курс “Женско здраве”

Курс за работа с тазово дъно – интимна гимнастика.

За да се поддържаме млади и красиви, ние жените следим с интерес последните тенденции в грима, козметиката, модата и естетичните процедури. И все пак има една част от тялото, която съвременната жена често пренебрегва, а тази част е „ядрото на женствеността“ или научно казано областта на тазовото дъно.

 

4 | Курс “От Пепеляшка в Принцеса”

Женската красота има две страни: вътрешна и външна. Този курс работи и с двете! 

По време на курса се работи с психолог и психологическите бариери за възприемане на собствената красота. И работа със специалисти от бюти индустрията за грижа за външната си красота.  

 

5 | Курс “Любов и ценност към себе си”

Когато влезем в самокритика, негодувание към себе си, не се приемаме, не обичаме да прекарваме време със себе си, светът ще отразява същите чувства към нас и ще показва същото отношение.

Разберете как да обичате и оценявате истинската си стойност в маратона “ЛЮБОВ И ЦЕННОСТ КЪМ СЕБЕ СИ”

6 | Курс “Основи на интимната гимнастика”

Ако водиш заседнал начин на живот, имаш нужда да се възстановиш след раждане, наближаваш менопауза или вече усещаш първите симптоми, тогава най-вероятно изпитваш и редица дискомфорти с интимните мускули и областта на тазовото дъно.

Много жени неглижират първите симптоми и се примиряват с тези неприятни състояния и от това страда тяхното самочувствие, техният интимен живот, понякога дори и отношенията им с партньора и това може да доведе до изневяра, дори и до развод…

Тези проблеми могат да засегнат жените от всякаква възраст и е важно да се вземат мерки навреме, за да не се стига до крайности.

 

ВЗЕМИ ПРОМО ПАКЕТА


Цена: 299 ЛВ.

Цена: 139ЛВ.

Включва:

  • Всичко от ПАКЕТ “СТАНДАРТ” за 6-те курса

  • Достъп до записите – 3 месеца

Разгледайте нашите курсове на запис и предстоящи или се обадете на наш консултант, който ще ви насочи към най-правилния курс за вас