ОТКРИТ УРОК

ОСНОВИ НА КОУЧИНГА

18.02 / 19:00 ч. / БЕЗПЛАТНО

Коучингът ви дава импулс и онзи магически първоначален ритник, който ще ви накара да направите първите стъпки.

Един от най-бързите начини да постигнете целите си е коучинга – метод за работа върху вашето бъдеще.

Можете с години да изучавате с любопитство синините и ожулванията от миналото си, без никога да направите така необходимата крачка напред. Коучингът няма да ви позволи да изпаднете в подобен застой.

Всички упражнения и процеси в коучинга имат за цел да стимулират клиента да действа, да го вдъхновят, да го свържат с ценностите му, да го накарат да почувства колко силно желае да постигне целта си.

Ако не сте опитвали коучинг, значи е време да запълните този пропуск. Възползвайте се от ефектите на най-вдъхновяващият метод!

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩ ТОЗИ КУРС?

  • Треньори,

    мотиватори и лектори

  • Професионалисти,

    които искат да развият собствена практика

  • Търсещи промяна:

    Ако не знаеш накъде вървиш, ще стигнеш навсякъде другаде, но не и там.

Най-интересното и изненадващо в коучинга е, че това е метод на диалог. Треньорът ще ви задава различни въпроси в специална последователност, по внимателно проектирана система.

Този метод ви принуждава да разсъждавате и да раждате нови нестандартни мисли от дълбините на подсъзнанието. Ще бъдете изненадани колко лесно ще потекат идеите.

Безплатен открит урок

Какво ще научите:

Кои сме ние и защо сме убедени, че можем да сме ви полезни?

Ние сме висококвалифицирани и опитни специалисти в сферата на психология и професионално развитие.

Част сме от екипа на Woman Lifebook – сертифицирана школа по личностно развитие според международен стандарт ISO9001, гарантиращ качеството на нашите обучения.

Ние вярваме, че чрез предоставянето на високоефективни обучения сме в състояние да променим възприятието и съзнанието на клиентите си, като по този начин предизвикаме истински промени в тях за по-осъзнат и качествен живот.

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ БЕЗПЛАТНО

Разгледайте нашите курсове на запис и предстоящи или се обадете на наш консултант, който ще ви насочи към най-правилния курс за вас