Woman LifeBook

КУПИ НА ЗАПИС

Всичко, което знам за инфобизнеса от Анастасия Шахматова

Колкото повече правя курсове за онлайн бизнес, толкова повече въпроси получавам. Наскоро почина един от руските основатели на инфобизнеса Андрей Парабелум. От него научих наистина много: как се създава онлайн бизнес, как се структурират курсове, как да нося ползи.

Каня те на моя безплатен уебинар, където реших да споделя, това което знам самата аз. Основата, с която още утре можеш да започнеш да градиш свое авторско обучение.

Хората се нуждаят от твоята помощ! Разбери го и ще видиш как всичко около теб ще се промени.

Моят уебинар е полезен както на професионалисти така и на начинаещи, които искат тепървa да се развиват онлайн.

ПОВЕЧЕ ЗА ВОДЕЩАТА

Школа за треньори Продаващ Уебинар Storyteling Вълшебно утро Преодоляване на страхове

Анастасия Шахматова

Анастасия е създател и вдъхновител на школата за личностно и професионално развитие Woman LifeBook, където успешно обединява международни псиохолози и специалисти в различни области.

Наставник в една от водещите руски онлайн школи за продуценти, където е ментор на прохождащи специалисти в изграждането на цялостна структура на техния онлайн бизнес в различни сфери. Има дългогодишен опит в изграждане на онлайн школи от А до Я, както и завидни умения в организацията на групови и индивидуални курсове.

Най-голямата страст на Анастасия са построяване на фунни на продажби, изграждане на онлайн бранд и позициониране в социалните мрежи.

Анастасия предава нейните знания и умения, които ще ви служат цял живот, както и да ви подкрепи в процеса на изграждане на вашата онлайн школа стъпка по стъпка.

КУПИ УЕБИНАРА НА ЗАПИС

ЦЕНА: САМО 10 ЛВ.

ВКЛЮЧВА:

2:30 часа уебинар на запис

3 месеца достъп до уебинара

*Достъп до маратона 3 месеца след приключването

*Ако искате да закупите пакет от лични менторски сесии с Мария Пермякова, моля пишете ни на имейл clients@womanlifebook.com и ще изготвим за вас специална оферта

 

Разгледайте нашите курсове на запис и предстоящи или се обадете на наш консултант, който ще ви насочи към най-правилния курс за вас