Woman LifeBook

Преодолей страховете си, разбий блокажите си и изчисти пътя си към най-смелите си цели.

Изминалата година беше трудна за мнозина, особено в кариерен план. Извънредната ситуация наложи промени, поради които много хора загубиха работа, стабилност, доходи.

За други хора (много по-малко обаче), 2020 г. се оказа една от най-добрите, изстрелвайки ги на ново ниво в професионално отношение.

Ако мислиш, че тази втора група са просто късметлии, този уебинар определено не е за теб.

Този уебинар е за фрилансъри и инфлуенсъри, които

И така, една от основните разлики между горните два типа хора е, че вторите нямат нищо против промените. Напротив, те ги приемат като част от играта и, когато промените се случват, този тип хора процъфтяват.

За да преминем от група 1 към група 2, е нужно да изградим определен тип мислене, подобрена версия на програмите, с които оперираме. Ето как изглежда накратко ‘пътната карта’ за постигане на тази мисловна нагласа:

  • Идентифицирай страховете си.

    “Няма нищо по-страшно от самия страх.”

  • Преодолей вътрешните си блокажи.

    Трудно е да караш, когато кракът ти е залепен за спирачката.

  • Постави правилно целите си.

    Ако не знаеш накъде вървиш, ще стигнеш навсякъде другаде, но не и там.

Точно това е целта на безплатния двучасов уебинар. От една страна, вярвам, че постигането на тази мисловна нагласа е рядко срещано знание. От друга страна то е полезно за всеки един човек, поради простата причина, че светът ни се променя светкавично и е ключово да можем не просто да се приспособяваме, а да прогресираме по време на тези промени.

Безплатен уебинар НА ЗАПИС

Какво ще научиш:

Кои сме ние и защо сме убедени, че можем да сме ти полезни?

Аз съм Анастасия Шахматова, основател на Woman Lifebook – висококвалифицирани и опитни специалисти в сферата на психология и професионално развитие.

Woman Lifebook е сертифицирана школа по личностно развитие според международен стандарт ISO9001, гарантиращ качеството на нашите обучения.

Вярваме, че чрез предоставянето на високоефективни обучения сме в състояние да променим възприятието и съзнанието на клиентите си, като по този начин предизвикаме истински промени в тях за по-осъзнат и качествен живот.

Разгледайте нашите курсове на запис и предстоящи или се обадете на наш консултант, който ще ви насочи към най-правилния курс за вас