Woman LifeBook

Факт: ти разбираш от съвременни технологии и практикуваш професията си независимо онлайн!

Най-бюджетният вариант да стартираш своята частна практика и да печелиш от това!

Искаш ли да засияеш ярко на фона на конкуренцията? 

————————–

Тогава това е за теб.


Създадох за теб помощни наръчници, които ще те напътстват как да се реализираш Онлайн.

Идеята ми е да ти спестя много пари от наемане на различни хора. (IT, техници, дизайнери, маркетолози) Как? Събирайки концентрирана информация в 5 най-важни стъпки в изграждане на твоята онлайн практика. 

И коя е най-добрата част? Създадох 100% практични наръчници, базирани върху личен опит в изграждане на онлайн обучения, маркетинг и продажби. 

За теб остана лесното – да следваш стъпките и да построиш своята онлайн империя.  А след това да жънеш успех и възхищение от доволна аудитория, изпъквайки на фона на конкуренцията. 

Подготвих за теб този прекрасен комплект от наръчници

Сега е само 39 лв. вместо 187 лв.!

Какво включва той?

Създаване на профили в Facebook и Youtube

С този наръчник ще научите техническата страна на създаването на профили в двете основни социални мрежи.

Без активно присъствие във Facebook и YouTube вашият бизнес няма как да просперира.  А аз знам, че много хора се предават още на първата стъпка при създаването на профил, затова създадох този лесен наръчник.

Наръчникът съдържа систематизирано видео обучение.

Схема за писане на постове в социални мрежи

Тук ще се научите как да използвате максимално вашите усилия в социалните мрежи, за да ви носят доходи.

С тази лесна схема ще успеете да изградите разпознаваем стил без много усилия

Наръчникът съдържа видео обучение.

Създаване на картинки за постове в Canva

С този наръчник ще научите основните функции на едно от най-популярните приложения за създаване и редактиране на банери и снимки Canva.

Използвайки малки хитринки като Canva, ние не само си спестяваме време и пари, но и успяваме да изградим разпознаваем стил без много усилия и по наш вкус. 

Наръчникът съдържа видео обучение. 

Наръчник за създаване на собствен уебсайт в Taplink

Мислиш, че да имаш уебсайт е много скъпо итрудно за създаване? Ще ти разкрия моята тайна, с която спечелих стотици хиляди левове без да инвестирам в голям уебсайт! Първите година и половина работих със сайт, който съзададох сама почти без пари. Така и тествах дали бизнесът ще ми бъде работещ.

В този наръчник ще намериш всичко необходимо за да създадеш собствен уебсайт за няколко дни. В него има видео и писмено упътване.

Наръчник за продаващ уебинар

Как да монетизираш всичко, което си създала с предишните наръчници? Разбира се с продажби! Не се страхувай! Аз обучавам как се продава без да хленчиш, а да създаваш нужди у клиента и той самия да идва да купува. 

В този наръчник давам основите на създаването на продаващ уебинар в 10 лесни стъпки. Те ще  ти помогнат да продадеш свой курс/консултация с лекота.

Наръчникът съдържа: видео и писмено упътване. 

Сега можеш да вземеш този пакет за 39 лв. вместо 187лв.

Когато планираш сама пътя на своето онлайн развитие...

Бъди честна със себе си.

Постоянно отлагаш, защото ти се струва твърде сложно?

ТОВА Е СЪЗДАДЕНО ЗА ТЕБ !

В главата ти отдавна е съзряло желанието да създаваш собствени обучения, да консултираш и да помагаш на хората да бъдат щастливи и успешни. НО истината е, че самостоятелно, без знания, структура и необходимите инструменти, трудно можеш да изградиш качествена самостоятелна практика.

Това беше до днес. Защото този пакет ще ти спести много време и пари, давайки ти невероятна възможност да израстнеш и да се отличиш на фона на другите!

Когато планираш с помощта на нашите знания

ВЗЕМИ ПРОМО ПАКЕТА


Цена: 187 ЛВ.

Цена: 39 ЛВ.

Включва:

Пакет от 5 наръчника с достъп до материалите 6 месеца

След като преминеш всиките обучения ти ще:

  • Спестиш много години и пари от проба и грешка и започване от начало
  • Избегнеш караници със специалисти, които все не разбират какво искаш
  • Работиш независима от никой
  • Самостоятелно ще си подържаш сайта
  • Създаваш банери по свой вкус
  • Пишеш смислени постове
  • Самостоятелно ще продаваш услугите си
  • Имаш самочувствие и усещане за конкурентност
  • Разбереш, че за стартиране на ново начало не трябват много пари, а само знания, които никой не може да ти отнеме!

Всичко е толкова лесно!

Започни своя път САМО за 39 лв.

Освен това следващите 24 часа

Ще получиш тези БОНУСИ

БОНУС #1

Индивидуална консултация с Анастасия Шахматова – 15 мин.

Ще отговоря на всеки един твой въпрос свързан с тези наръчници.  

вайбър група - бонус

БОНУС #2

Вайбър група с професионалисти преминали тези курсове за съвети и подкрепа. Ставаш част от нашата общност!

Започваш обученията веднага след заплащането!

Обратна връзка за нашата работа

WhatsApp Image 2021-10-19 at 20.55.14
178998465_906641066781223_4804940105312351071_n
WhatsApp Image 2021-10-19 at 20.55.13

Дорина Ташева – практикуващ Психолог: позитивна и енергийна психология, Рейки Мастер съм и Бахов терапевт. Фокус върху партньорските взаимоотношения, личностно развитие, женска енергия, взаимоотношения и работа с деца.
„Аз съм “old school” личност в много отношения и работата с хора бе в това число. Не приемах онлайн терапиите, нито терапевтични обучения, като опция за стойностен процес в областта на моята работа. А живеем в предизвикателни времена, които изискват креативност и адаптивност.
Така се предизвиках да се запиша в Школата за Треньори към Woman LifeBook.
Не знаех какво да очаквам. Доверих се на Анастасия след разговор с нея. Обучението не може да се изговори, трябва да се преживее!
Всяка инвестирана стотинка си струваше!
И още по-ценният ресурс – времето – също, всеки миг си заслужаваше. Определено имаше пространство за излизане от зоната ми на комфорт 🙂 И това бе прекрасно! Тази конфигурация подсказва, че има израстване! Видях през стойността и дълбочината на обучението за треньори, че и в онлайн програмите може да има качество. Аз самата имах предизвикателства, но в защитеното пространство на групата ни, да бъда в лицето на лектор, което не беше част от плана ми изобщо. Ама ми се получи и тези прекрасни треньори ми показаха още една страна в мен самата, която беше скрита за очите ми. Наблюдавах колежките си и тяхното израстване в тези 4 месеца. Аз се учих от всяка от тях! Изминахме дълъг път на усвояване и надграждане на ораторски умения, учене чрез практика и систематизирани знания в областта на психологията, лидерството, фасилитирането и умения как да презентираш себе си и работата си, изградих качества как да водя качествен тренинг и да помагам на хората да преминават през процеса. Мария, Ана и Анастасия – нашите треньори – подкрепяха всяка една от нас и ни помагаха да съзрем диаманта, който носим, силата си – всяка от нас има уникалност и това нежно Трио ни научи как да я изразяваме и през работата си.
Сега с лекота и удоволствие, без съпротиви, водя онлайн терапии и тренинги. И то успешно! Имам чудесни обратни връзки от жените, с които работя. А гъвкавост и иновации в работата ни са много необходими именно сега! И моят бизнес се развива, благодарение на уменията, които усвоих през това обучение.
Благодарност и любов изпитвам към всяка една от обучителките ми! Те наистина помагат на жените (и не само) първо да видят собствената си ниша и път, да стъпват с увереност по него, да изживеят лична трансформация, израствайки и да отворят съзнанието и сърцето си през своята мисия. И тогава с лекота можем да бъдем най-доброто от себе си и в професионален план и да помагаме на другите.
Освен всичко това срещнах достойни партньори в работата си – с част от колежките ми разработихме съвместни проекти, които обогатиха професионалната картина.
Това е прекрасен подарък към себе си, който Ви пожелавам да си позволите да изживеете!“

Даниела Сечкова –сертифициран ароматерапевт и член на National Association for Holistic Aromatherapy (NAHA), член на International Alliance of Holistic Therapists и сертифициран AromaTouch терапевт от dōTERRA, възпитаник на Tisserand Institute и създател на HealthyYou.
Даниела имаше вече работещ бизнес, но след Школата успя да се вдъхнови и да надгради знанията си и като резултат създаде нейн авторски курс по ароматерапия.
„Освен, че получих необходимите знания как да създам свой собствен курс за начинаещи в света на ароматерапията, който ми помага за работата ми с аромамаслата, аз се запознах и с много стойностни хора.
Школата ми помогна да видя как работят много други бизнеси, създадени и управлявани от жени. Оказа се, че всички минаваме през сходни препятствия, но имаме различен опит с начина, по който се справяме с тях. Много вътрешни блокажи и ограничаващи убеждения успяхме да изчистим и осъзнаем по време на школата, а продължавам да виждам, че това се случва и след края й.
По време на школата открих в лицето на другите участници мои бъдещи партньори и това партньорство вече ражда своите плодове в съвместни инициативи. Това всъщност е добавената стойност на школата, за която не си давах сметка, че ще получа.
За мен лично школата беше едно трансформиращо преживяване, което ми помогна да стартирам нов етап в бизнеса си.“

Латинка Пасева – Инженер по образование, реализирана в международна транспортна фирма. След години усилена работа, осъзнава, че повече не може да продължава да живее в мъжките енергии и иска промяна. В стремежа си да се освободи от стреса и напрежението напуска своята работа и започва своето проучване къде да се запише за преквалификация за да стане треньор по личностно развитие. След обстоен оглед на всички възможни школи за треньори се се спира на Школа за Треньори на Woman LifeBook.
“За мен Школата за треньори беше предизвикателство, в което аз израстнах, станах по-уверена в личните си качества, получих знания, в насоката която искам да се развивам, а именно да бъда женски треньор и да помагам на хората да се обичат на 100%, да вървят по пътя на личностното развитие, да живеят в баланс и хармония първо със себе си и след това с околните. Школата беше трамплин, който ме тласна към мечтата ми, повярвах в себе си, че ще успея и вярата ми в мечтите стана още по-голяма, повярвах си и се убедих, че искаш ли нещо толкова силно, то се случва.
Разбира се пътят към женски треньор не беше лесен, по време на 4 месечната школа се сблъсках с много страхове: страх от публична изява, страх, че няма да се получи, съмнявах се в себе си, че мога да успея, но благодарение на треньорите преборих страховете си.
В момента съм готова с авторски си уебинар, но това не ме спира да продължавам да се уча!”

Елена Герганова – Съосновател на българска компания за производство и дистрибуция на функционална суперхрна Ancestral superfoods, Съосновател на румънска компания за дистрибуция на премиум хранителни продукти от България за Румънските супермаркети Балкан органикс. Консултант Бизнес развитие. Елена дойде в Школата, за да се научи да прави уебинари и малки събитя, свързани с презентирането на суперхраната. Въпреки, че междувременно консултираше компании самолично, не се беше сетила, че може да пакетира своите знания в продукт и да бъде достъпна за много повече хора. След обучението и в Woman LifeBook, тя преоткри света на онлайн услугите и възможностите, които интернет предлага на всеки. Елена създаде свой авторкси онлайн курс, който се продава успешно само месец след дипломирането си. Това й помага да достигне до повече хора и да мащабира бизнеса си.

Разгледайте нашите курсове на запис и предстоящи или се обадете на наш консултант, който ще ви насочи към най-правилния курс за вас