Изберете лично менторство от Анастасия Шахматова и максимализирайте своите резултати за 12 седмици.

Всеки амбициозен човек има нужда от наставник, за да се развива в правилната посока. Ако и вие не виждате цялостната картина на вашия бизнес, имате технически затруднения или просто имате нужда от нови, креативни идеи и подкрепа, то тогава наставничеството с Анастасия е ТОЧНО ЗА ВАС!

  • Менторство за действащи треньори
  • Продължителност 3 месеца.
  • Индивидуална среща веднъж седмично 60 мин.
  • При събрана група + веднъж седмично групова среща 60-120 мин.

ПОЛЗИ ОТ ИНДИВИДУАЛНО НАСТАВНИЧЕСТВО

ПОЛЗИ ПРИ РЕДОВНИ СРЕЩИ

Общество

от съмишленици

ГРУПОВА

енергия и подкрепа

ИНТЕРЕСНИ

и разнообразни кейсове

Колективен

ум

ЗА МЕНТОРА

Школа за треньори Продаващ Уебинар Storyteling Вълшебно утро Преодоляване на страхове

Анастасия Шахматова

Анастасия е създател и вдъхновител на школата за личностно и професионално развитие Woman LifeBook, където успешно обединява международни псиохолози и специалисти в различни области.

Наставник в една от водещите руски онлайн школи за продуценти, където е ментор на прохождащи специалисти в изграждането на цялостна структура на техния онлайн бизнес в различни сфери. Има дългогодишен опит в изграждане на онлайн школи от А до Я, както и завидни умения в организацията на групови и индивидуални курсове.

Най-голямата страст на Анастасия са построяване на фунни на продажби, изграждане на онлайн бранд и позициониране в социалните мрежи.

Анастасия предава нейните знания и умения, които ще ви служат цял живот, както и да ви подкрепи в процеса на изграждане на вашата онлайн школа стъпка по стъпка.

МАШ (Менторство с Анастасия Шахматова)

Включва:

Не включва:

На кои сектори можем да сме полезни
ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ
МЕНТОРСКИ ПАКЕТ

Цена: 2600 ЛВ.

Цена: 1900 ЛВ./човек

Цена: 1000 ЛВ./човек

Woman LifeBook е търговски партньор на TBI Pay. Можеш да се обучаваш и да изплатиш обучението си на толкова вноски, на колкото ти е удобно. За да кандидатстваш за разсрочено плащане, при поръчка посочи плащане чрез TBI.

За повече информация:

clients@womanlifebook.com

+359 89 7096907

 

Разгледайте нашите курсове на запис и предстоящи или се обадете на наш консултант, който ще ви насочи към най-правилния курс за вас