Woman LifeBook

Изберете лично менторство от Анастасия Шахматова и максимализирайте своите резултати за 12 седмици.

Всеки амбициозен човек има нужда от наставник, за да се развива в правилната посока. Ако и вие не виждате цялостната картина на вашия бизнес, имате технически затруднения или просто имате нужда от нови, креативни идеи и подкрепа, то тогава наставничеството с Анастасия е ТОЧНО ЗА ВАС!

  • Само за участниците на Школа за Треньори
  • Продължителност 3 месеца.
  • Индивидуална среща веднъж седмично 60 мин.
  • При събрана група + веднъж седмично групова среща 60-120 мин.

ПОЛЗИ ОТ ИНДИВИДУАЛНО НАСТАВНИЧЕСТВО

ПОЛЗИ ПРИ РЕДОВНИ СРЕЩИ

Общество

от съмишленици

ГРУПОВА

енергия и подкрепа

ИНТЕРЕСНИ

и разнообразни кейсове

Колективен

ум

ЗА МЕНТОРА

Школа за треньори Продаващ Уебинар Storyteling Вълшебно утро Преодоляване на страхове

Анастасия Шахматова

Анастасия е създател и вдъхновител на школата за личностно и професионално развитие Woman LifeBook, където успешно обединява международни псиохолози и специалисти в различни области.

Наставник в една от водещите руски онлайн школи за продуценти, където е ментор на прохождащи специалисти в изграждането на цялостна структура на техния онлайн бизнес в различни сфери. Има дългогодишен опит в изграждане на онлайн школи от А до Я, както и завидни умения в организацията на групови и индивидуални курсове.

Най-голямата страст на Анастасия са построяване на фунни на продажби, изграждане на онлайн бранд и позициониране в социалните мрежи.

Анастасия предава нейните знания и умения, които ще ви служат цял живот, както и да ви подкрепи в процеса на изграждане на вашата онлайн школа стъпка по стъпка.

МАШ (Менторство с Анастасия Шахматова)

Включва:

Не включва:

АКО СЕ НУЖДАЕТЕ ОТ НАПИСВАНЕ И НА ОБУЧЕНИЕ, ПРЕДЛАГАМЕ ВИ 2 СПЕЦИАЛИСТА

Школа за треньори Продаващ Уебинар Storyteling Вълшебно утро Преодоляване на страхове

Мария Пермякова

Мария е психолог, учител, генеративен треньор, член на международната асоциация на генеративните промени. Общият опит в педагогическа дейност е повече от 16 години. Образование: Московски Държавен университет “Ломоносов.” Голям брой допълнителни сертификати по руски и международни стандарти. Учила е при световноизвестни майстори като Робърт Дилтс, Стивън Гилиген, Мерилин Аткинсън, Колин Типинг и др.  Дълги години е била един от водещите треньори в Академията на Лариса Ренар.

Работи с почти всички познати методи в психология, най-вече: генеративност, коучинг, класическа психология. Ще напише прекрасен курс за вас в следните теми: междуличностни отношения между мъже и жени, намиране на партньор, кризи в семейния живот, излизане от зависимости, взаимоотношения родител-дете, самочувствие, намиране на себе си и самореализация, финансова увереност, женска енергия и много други.

Школа за треньори Продаващ Уебинар Storyteling Вълшебно утро Преодоляване на страхове

Анна Нуржан

Анна Нуржан е един от най-добрите терапевти по родови констелации в Русия.

Анна е много силна във възстановяване на женския род и от години работи в най- добрата руската школа – на Лариса Ренар. Обучавала се е лично при най-добрите психолози и терапевти в света, като Роберт Дилтъс (НЛП), Антони Роббинс, Ваяна Стайлбъл и много други. В своята практика тя използва тета-лечение, метод на Позешкиан, НЛП, констелации, позитивна терапия и женски енергийни практики.

МА&Е (Менторство с Анастасия и Екип)

Включва:

Не включва:

МП (Менторска Програма)

Включва:

Написване на програми за продаващ уебинар + тренинг, курс или маратон в зависимост от нуждите и темата на клиента. Предаване на материала (теория, практика, медитации, упражнения) и обучение за провеждането му. Обученията се написват от преподавател по избор: Мария Пермякова или Анна Нуржан.

На кои сектори можем да сме полезни
МЕНТОРСКИ ПАКЕТИ

Цена: 3600 ЛВ.

Цена: 5900 ЛВ.

Цена: 2300 ЛВ.

* Предлагаме менторската ни програма на изплащане с 0% оскъпяване!
Свържи се с нас за да ти предложим индивидуална оферта
clients@womanlifebook.com

*Капарото НЕ се връща!

Разгледайте нашите курсове на запис и предстоящи или се обадете на наш консултант, който ще ви насочи към най-правилния курс за вас