Woman LifeBook

НА ЗАПИС

Събудете своя вътрешен лечител, който може да разбере по-добре себе си и тялото си!

Водещи: Деница Андонова и Анастасия Шахматова

Анастасия и е треньор, консултант и специалист по Женски практики от Школата на Лариса Ренар и е първата притежателка на Медальона „Кръгът на Женската Силата” в България. Тя е обучавана по руската школа и години наред помага на жените да влязат в тяхната женска енергия и да се почувстват в женската си сила.

Деница Андонова е специалист по Кинезиология и метода Докосване за здраве, магистър по психологоия, естетически коуч и инструктор по Неврографика. Освен това е сертифициран K-Power® Instructor и автор на книги. Работи активно с холистичния подход (връзката между физическото тяло и реалността, енергийния баланс и емоциите).

ГЛЕДАЙ БЕЗПЛАТНО ПЪРВАТА ЛЕКЦИЯ

ТОЗИ МАРАТОН E ПОДХОДЯЩ ЗА ВАС, АКО ВИЕ:

ПРОГРАМА НА МАРАТОНА

КАКВО ЩЕ ПОЛУЧИТЕ ОТ ТОЗИ МАРАТОН?

КАК Е ОРГАНИЗИРАН ТОЗИ МАРАТОН?

АБСОЛЮТНИ ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ!

ОТЗИВИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

ПАКЕТИ

Цена: 149 ЛВ.

Цена: 99 ЛВ.

ВКЛЮЧВА:

-Затворена Facebook група

-Знания за цял живот

-Теория и практика на медитации

-Достъп по материалите 3 месеца

*Достъп до маратона 3 месеца след приключването на маратона

За повече инфрмация пишете ни на имейл clients@womanlifebook.com 

*Съдържанието на курса има за цел само да ви даде полезна информация и препоръки и не може да диагностицира или лекува дадено медицинско състояние. Информацията, която ще ви даде курса не може да замести медицински съвет, който ще получите от преглед при лекар и лична консултация от специалист. Ако имате здравословен проблем непременно се обърнете към лекар, който ще диагностицира състоянието ви. Самолечението крие рискове за вашето здраве!

Вземи своя Наръчник
“10 Качества на Магнетичната жена” 

Разгледайте нашите курсове на запис и предстоящи или се обадете на наш консултант, който ще ви насочи към най-правилния курс за вас