Woman LifeBook

НА ЗАПИС

Събудете своя вътрешен лечител, който може да разбере по-добре себе си и тялото си!

Водещи: Деница Андонова и Анастасия Шахматова

Анастасия и е треньор, консултант и специалист по Женски практики от Школата на Лариса Ренар и е първата притежателка на Медальона „Кръгът на Женската Силата” в България. Тя е обучавана по руската школа и години наред помага на жените да влязат в тяхната женска енергия и да се почувстват в женската си сила.

Деница Андонова е специалист по Кинезиология и метода Докосване за здраве, магистър по психологоия, естетически коуч и инструктор по Неврографика. Освен това е сертифициран K-Power® Instructor и автор на книги. Работи активно с холистичния подход (връзката между физическото тяло и реалността, енергийния баланс и емоциите).

ГЛЕДАЙ БЕЗПЛАТНО ПЪРВАТА ЛЕКЦИЯ

ТОЗИ МАРАТОН E ПОДХОДЯЩ ЗА ВАС, АКО ВИЕ:

ПРОГРАМА НА МАРАТОНА

КАКВО ЩЕ ПОЛУЧИТЕ ОТ ТОЗИ МАРАТОН?

КАК Е ОРГАНИЗИРАН ТОЗИ МАРАТОН?

АБСОЛЮТНИ ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ!

ОТЗИВИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

ПАКЕТИ

Цена: 149 ЛВ.

Цена: 99 ЛВ.

ВКЛЮЧВА:

-Затворена Facebook група

-Знания за цял живот

-Теория и практика на медитации

-Достъп по материалите 3 месеца

*Достъп до маратона 3 месеца след приключването на маратона

За повече инфрмация пишете ни на имейл clients@womanlifebook.com 

*Съдържанието на курса има за цел само да ви даде полезна информация и препоръки и не може да диагностицира или лекува дадено медицинско състояние. Информацията, която ще ви даде курса не може да замести медицински съвет, който ще получите от преглед при лекар и лична консултация от специалист. Ако имате здравословен проблем непременно се обърнете към лекар, който ще диагностицира състоянието ви. Самолечението крие рискове за вашето здраве!

Разгледайте нашите курсове на запис и предстоящи или се обадете на наш консултант, който ще ви насочи към най-правилния курс за вас