Woman LifeBook


Ах, този футбол! Не знам за теб, но за мен обикновено е доста изнервящо, когато чуя думите “мило, довечера има мач”, а пък камоли когато има по 4-5 мача на ден и те всичките някак си винаги се оказват най-важните. Това Европейско Първенство тепърва започва, а вече се оказа сериозно предизвикателство за много двойки. Според статистиките, по време на такива големи спортни събития, процента на домашни скандали, напрежение, а дори и разводи рязко се покачва.

Нека ти дам моите топ 5 съвети как не просто да оцелееш по време на това Европейско по футбол, а да използваш това време по най-ползотворния начин за теб и за партньора ти.

5 СЪВЕТА

И така не казвам, че аз съм експерт на тема футболни съпруги и винаги успявам да балансирам във всяка ситуация, но със сигурност знам, че ако се приложат някои основни принципи за здравословни отношения, животът просто става по-лесен. В онлайн терапевтичната програма “Пътят на Щастливата Жена”, ще се учим точно на тези основни правила: поставяне на граници, определяне на правилни приоритети, нереалистични очаквания, погрешни вярвания и семейни модели. Включи се сега и ти гарантирам, че справянето със следващото Европейско по футбол или дори изнасянето на боклука ще се окажат детска игра!

 

Автор: Виктория Русева

ПРЕПОРЪЧВАМЕ, СВЪРЗАНО С ТЕМАТА:

Разгледайте нашите курсове на запис и предстоящи или се обадете на наш консултант, който ще ви насочи към най-правилния курс за вас