НИВО 2

Шест часов онлайн курс

Само за преминали Ниво 1

ПРОГРАМА:

12.09 от 19:00 до 22:00

Добре познатият и обичан от всички курс на чудесата – Енергийна матрица има продължение с допълнителни техники, за тези, които искат да увеличат знанията и уменията си в областта! Новите техники ще увеличат вашите възможности и арсенала от инструменти.

Тези, които са изкрали първо ниво вече знаят, че Енергийната матрица е система от трансформации, в която науката за квантовата физика е преплетена с невероятната сила на активното въображение и правилно фокусираното намерение. Може да се работи както с въпроси на клиенти, така и с лични, в най-различни области на живота. От въпроси, свързани с човешката психика, до такива, свързани с промяната на реалността, която се възприема субективно. Това наистина е чудесен инструмент, променящ живота, който можем да прилагаме ежедневно.

Ние се свързваме с полето Енергийна Матрица, за да създадем промените, от които се нуждаем в живота си – да изкореним източника на повечето от проблемите си. Това е възможност за мигновена, но и трайна трансформация.

Основни техники на Енергийна Матрица НИВО 2:

КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ ОТ ОБУЧЕНИЕТО:

ВОДЕЩ
ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ
ВИДЕО ОТЗИВИ
ПАКЕТИ

Цена: 280 ЛВ.

Цена: 240 ЛВ.

Дати на провеждане: 12.09.2022 от 19:00 до 22:00

ПАКЕТЪТ ВКЛЮЧВА ШЕСТ ЧАСА УЧАСТИЕ В КУРСА

ДОСТЪП ДО ЗАПИСИТЕ 3 МЕСЕЦА СЛЕД ПРИКЛЮЧВАНЕ НА КУРСА

ПОЛУЧАВАТЕ СЕРТИФИКАТ ЗА ЗАВЪРШЕНИЯ КУРС

“Здравейте,
От името на доставчика на избраната от Вас услуга – „Школа на успеха“ ДЗЗД, БУЛСТАТ 180742623, благодарим за Вашата поръчка. Упълномощени сме да получаваме плащания от името на доставчика, поради което можете да завършите Вашата поръчка, като използвате линка по-долу.”

Разгледайте нашите курсове на запис и предстоящи или се обадете на наш консултант, който ще ви насочи към най-правилния курс за вас