Школа за треньори Продаващ Уебинар Storyteling Вълшебно утро Преодоляване на страхове

Анастасия Шахматова

Анастасия е организатор с дългогодишен опит на женски тренинги. Тя успешно обединява в общността Woman LifeBook едни от най-добрите руски, български и английски психолози и треньори за личностно развитие. Способността й да определя нуждите на клиента й помага да построи програмите на тренинги/обучения/семинари така, за да бъдат максимално ефективни за жените по пътя на личностното им развитие.

Тя познава в дълбочина методите на работа на всеки психолог от екипа на Woma LifeBook и това й дава възможност бързо да определи нуждите на своите клиенти и да ги насочи към правилния специалист. По този начин клиентът съкращава пътя на личната терапия в няколко пъти.

Консултация според -
Психология на числата
- Наука Сюцай

Анастасия Шахматова

Наука Сюцай – психология на числата на 21 век, чиято основна цел е да помогне за дисциплиниране на ума и дешифриране на така наречения код на душата, като се вземе за основа датата на нашето раждане.

Този код съдържа цялата необходима информация за съдбата и живота на човек. Познавайки го, можете не само да разберете по-добре характера си, но и да разберете целта си, а също така да получите готови инструкции как да действате, за да реализирате потенциала си, да поемете контрола над недостатъците си и дори да преобърнете живота си на 180 градуса.

Тази наука може да се класифицира като една от многото практики на осъзнатостта, която ви позволява да се потопите в подсъзнанието си, да се запознаете отново със себе си и да се опознаете от една напълно нова неочаквана страна.

Анастасия работи с методи на наука Сюцай, коучинг и цифрова психология.

По време на консултацията се разглеждат следните важни аспекти:

🐝 Число на съзнанието:
Анализ на числата, свързани с вашата личност, което ще ви помогне да разберете вашата личност, силни страни и области за развитие.

🐝 Реализация и мисия:
Кои числа са свързани с вашите цели и мисия в живота. Това ще ви помогне да разберете как можете по-ефективно да постигнете успех и да реализирате плановете си.

🐝 Области на реализация:
Анализ в кои области можете най-добре да демонстрирате своя потенциал, било то работа, творчество или други области.

🐝 Влияние на текущата година:
Как текущата година може да повлияе на вашите планове и изпълнение. Това ще ви помогне да адаптирате действията си към текущите условия.

🐝 Обозначаване на инструментите за развитие на вашия потенциал:
Идентифициране какви енергии ви липсват за пълноценно функциониране и предоставяне на инструменти за създаване на баланс и хармония.

🐝 Анализ на дати на близките ви хора: Подробен анализ на числата в рождените дати на важни за вас хора, предоставяйки конкретни препоръки за взаимодействие и укрепване на отношенията.

🐝 Препоръки за повишаване на жизнената енергия: Предоставяне на ценни съвети за повишаване на енергийното състояние на тялото и подобряване на здравето.

🐝 Изчисляване на финансов код – познаване на персоналния ви код, който ви свързва с финансовия поток, който ви се полага с правото на раждане.
🐝 Проверка/препоръка на бранда ви за успешното название и датата на официалното откриване на вашия бизнес.

Наука Сюцай не само казва кой сте, а и какво да направите за да постигнете максимални резултати в личен и професионален план.

Биографични данни и Образование на Анастасия

Мисията на Анастасия: „Да помогне на всеки човек да разбере своята мисия и да реализира своя потенциал, използвайки всички достъпни за нея вътрешни ресурси. Да надскочи себе си, карамата на рода си и да построи живота си по нейните правила“

Запазете час за индивидуална консултация

Частична
консултация

45 мин
ЛВ. 249
ЛВ. 94
00
 • Включва следните анализи:
 • Вашият вектор на съзнанието/его
 • Реализация и мисия в живота
 • Финансов код

Пълна
консултация

3 часа
ЛВ. 994
00
 • Включва следните анализи:
 • Вашият вектор на съзнанието/его
 • Реализация и мисия в живота
 • Области на реализация
 • Влияние на текущата година
 • Обозначаване на инструментите за развитие на вашия потенциал
 • Анализ на дати на близки хора
 • Препоръки за повишаване на жизнената енергия
 • Финансов код
 • Изчисляване на име на фирма/бранд, датата на официалното откриване. Подписване на договор.

Променени съдби и резултати на клиентите

Разгледайте нашите курсове на запис и предстоящи или се обадете на наш консултант, който ще ви насочи към най-правилния курс за вас