• НИВО 2 (Системни Констелации)
  • Курсът е подходящ за преминали Ниво 1 или имащи базови познания по темата
  • КУРС НА ЗАПИС
  • 14 часа теория

  • Възможност за практика с други участници на курса

Системните констелации са ефективен, мощен и реално осезаем метод за разкриване на несъзнателните сили, динамики и идентификации в семейството, от което произхождаме и това, което впоследствие създаваме. Чрез този метод се достига да най-дълбоките нива на несъзнаваното, който с много нежност и разбиране претворява системата, в която живеем и лекува нанесените й рани, така че това да може реално да бъде усетено в ежедневието ни.

Чрез метода на Системните семейни констелации може да бъдат превъзмогнати затрудненията, с които живеем, да излезем от кръга, в който се въртим и безуспешно се опитваме да напуснем.

Системните констелации достигат до място и лекува раните, където другите психотерапевтични практики трудно могат да навлязат. Това е „снимка на душата”, която за първи път можем да видим реално отстрани.

ГЛЕДАЙ БЕЗПЛАТНО ДЕМО ВЕРСИЯТА

За кого е този курс?

Треньор, коуч или терапевт

и се интересувате от прилагане на дълбоко терапевтичен метод за ефективна работа с проблемите на вашите клиенти.

Ако намирате констелациите

за интересен инструмент за помощ на себе си и другите около вас.

Ако не искате да стоите на едно място

и искате да научите нови неща и да израствате лично и професионално.

Ако вие искате да решите

проблемите си и да стане автор на живота си.

Програма на курса

ВОДЕЩ

Психолог, констелатор, треньор
Член на ППЛ (Професионална терапевтическа лига)

За да управлявате живота си и да бъдете автор в него, трябва да разберете същността на случващото се на осъзнато и неосъзнато ниво

Кои сме ние и защо сме убедени, че можем да сме ви полезни?

ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ
ПАКЕТИ

Фигурките от „Playmobil“ се използват за представяне на взаимоотношенията в пространството при терапевтични сеанси. Този комплект е еднакво подходящ както за изграждане на семейни констелации в индивидуалната терапия, така и за коучинг и консултиране.

Комплектът включва четиридесет фигури (15 мъже, 15 жени, 5 момчета и 5 момичета). Петте различни цвята позволяват представянето на различни семейни или други системни отношения. Разликите в облеклото и цвета на косата дават възможност за по-нататъшна диференциация. Разликите в размера позволяват представянето на възрастни и деца, както и на йерархични нива.

Комплектът фигурки е лек и следователно може да се използва и за външни консултации, семинари и обучения.

Цена: 1600 ЛВ.

Цена: 1200 ЛВ.

ВКЛЮЧВА:

ПРОФЕСИОНАЛЕН КУРС ПО МЕТОДА НА КОНСТЕЛАЦИИ НИВО 2

Цена: 350 ЛВ.

Цена: 220 ЛВ.

ВКЛЮЧВА:

• Сет от фигурки за Констелации и схема на констелационно поле

Woman LifeBook е търговски партньор на TBI Pay. Можеш да се обучаваш и да изплатиш обучението си на толкова вноски, на колкото ти е удобно. За да кандидатстваш за разсрочено плащане, при поръчка посочи плащане чрез TBI.

За повече информация:

clients@womanlifebook.com

+359 89 7096907

 

Разгледайте нашите курсове на запис и предстоящи или се обадете на наш консултант, който ще ви насочи към най-правилния курс за вас