Има един тип жени, които като по вълшебство привличат към себе си хора, позитивни събития, нови възможности, пари. За такива жени се говори, че са магнетични.

Магнетичността е комбинация между вътрешна нагласа и външни навици. Ако не сме получили това като пример от нашата майка, тогава можем сами да се погрижим и да разберем „формулата“ на магнетизма.

Каним ви на БЕЗПЛАТНАТА ни среща „Качества на магнетичната жена“, където Анастасия Шахматова и Иван Головацкий ще разкрият основните съставки на женския магнетизъм.

11 август, четвъртък, 19:00 ч.

Или избери Viber:

За какво ще говорим на срещата:
Дни
Часа
Минути
Секунди
Срещата е започнала. Запишете се, за да Ви уведомим за бъдещи издания.

11 август, четвъртък, 19:00 ч.

Или избери Viber:

След безплатната среща ще се проведе тренинг “Магията на гласа”. Цената за предварително записване 80 лв., при заплащане на място 104 лв.

СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ пакет “Две приятелки”, цена за двама участника 100 лв.!

evan3006
evan3006

Иван Головацкий

Иван Головацкий е професионалист, който умело освобождава скритата сила на гласа на хората, за уверено, въздействащо и омайващо общуване. 

Като актьор, озвучител и треньор по имиджова реч, Иван знае много добре как да ви помогне да разкриете истинските си гласови способности.

Понякога не е важно само какво казваш, важно е КАК го казваш.

Опитността и образованието на Иван по психология и гласов дизайн, помагат да се освобождават психологическите блокажи, задръжки и притеснения. 

back28crop
back28crop
Анастасия Шахматова

Анастасия Шахматова е треньор, консултант и специалист по Женски практики от Школата на Лариса Ренар и е първата притежателка на Медальона „Кръгът на Женската Силата” в България. Тя е обучавана по руската школа и години наред помага на жените да влязат в тяхната женска енергия и да се почувстват в женската си сила.

Специализацията ѝ по Физиогномика и Методика на психологическите архетипи помага много точно да състави психологически профил на всеки човек. Това скъсява времето за избиране и опознаване на партньора.