Woman LifeBook

Разгърнете женствеността си чрез изкуството на интимната гимнастика.

Тази „особена“ гимнастика съчетава в себе си практики от древността, упражнения за тазовото дъно, Кегел упражнения и съвременни помощни средства. Преоткрийте потенциала на най-женската си област, която често остава пренебрегната. Разберете как изкусно изпълнените интимни упражнения ще ви донесат здраве, младост, красота, жизненост и увеличаване на либидото.

Най популярни в интимната гимнастика са Кегел упражненията, които често се препоръчват на жените, но рядко някой ги учи как се изпълняват, поради което жените просто не ги правят, не знаят как е правилно, мислят, че те не работят ИЛИ никога не ги пробват изобщо. А тези упражнения са магичен „инструмент“ за поддържане на женското здраве, който отнема малко време и не изисква специална зала за тренировки. Тези упражнения имат доказани ползи върху женския wellness, интимните мускули и цялостното състояние на жената.

Какво ще разгледаме по време на уебинара?

Този уебинар ще ви даде практична информация, с коЯто да започнете още днес.

БЕЗПЛАТЕН УЕБИНАР 08.05/19:00

Разгледайте нашите курсове на запис и предстоящи или се обадете на наш консултант, който ще ви насочи към най-правилния курс за вас