Woman LifeBook

Когато една млада жена забременее за първи път се намират какви ли не “специалисти” и доброжелатели, които да и дават съвети, препоръки, насоки и най-добри практики. Но истината е, че освен че жената в този момент е доста уязвима, тя е с бушуващи хормони, което допринася за лесно ранимото и психическо състояние. А и да не се лъжем всяка следродилна депресия започва доста преди това, още по време на бременността. Затова е важно жената да се вслуша в собствения си глас и да разбере какви наистина са нейните нужди към този момент. 

Аз ще ви споделя моите малки тайни, които допринасят за стабилното ми емоционално и физическо здраве.

МОИТЕ МАЛКИ ТАЙНИ

И така мили момичета, не оставайте силните емоции и бушуващите хормони да ви обладаят от всякъде, погрижете се за себе си и собственото си физическо и емоционално здраве ОЩЕ СЕГА! Преди да е дошла първата депресия, после втората и така омагъосаният кръг на изнервени майки, травмирани деца, караници, напрежение и разводи да ви погълне…Желая ви успех, а на Woman LifeBook сърдечно благодаря за безкрайно полезните курсове и темите, които подбират! Напред, момичета!


Автор: Виктория Русева

Свързано с тази тема ние препоръчваме:

Разгледайте нашите курсове на запис и предстоящи или се обадете на наш консултант, който ще ви насочи към най-правилния курс за вас