Елена Герганова

Съосновател на българска компания за производство и дистрибуция на функционална суперхрна Ancestral superfoods.

Съосновател на румънска компания за дистрибуция на премиум хранителни продукти от България за Румънските супермаркети Балкан органикс.

Елена Герганова

Съосновател на българска компания за производство и дистрибуция на функционална суперхрана Ancestral superfoods.

Съосновател на румънска компания за дистрибуция на премиум хранителни продукти от България за Румънските супермаркети Балкан органикс.

В 2018 Получена награда за принос в развитието на биоземеделието Лауреат „БИОФАКТОР“, която е учредена от Академичния съвет на Висше училище по агробизнес и развитие на регионите и се връчва за пета поредна година в памет на проф. Георги Сенгалевич – основателят на Деня на биологичното земеделие.

Първа консултация 60 мин = 120 90 лв.

* Възможно е разсрочено плащане. Моля свържете с нас на имейл clients@womanlifebook.com за повече информция.

Business development консултант – консултирала е предимно големи фирми за оптимизиране на процесите в компанията, за намаляване на разходите и увеличаване на приходите. За създаване на нови продукти и брандове. За развитие на продажбите.

Консултира и стартиращи компании, за да създадат устойчив процес на развитие и да пакетират така идеята си, че да привлекат финансиране и да реализират идеята си. Консултира за развитие на различни канали на продажба както в България , така и в чужбина.

Предишен опит

Търговски директор в Гимел АД – Реализация на био зеленчуци в България, Балканите, Централна и Западна Европа

Управител на Гимел Биопак – пакетиращо предприятие , оборудвано и сертифицирано по най-високите Европейски стандарти за качество и безопасност на храните.

Член на Съвета на Директорите на Оранжерии Гимел АД – един от най- големите и най- утвърдени производители на био зеленчуци в Европа със сертификат за био производител от 2003г.

Разгледайте нашите курсове на запис и предстоящи или се обадете на наш консултант, който ще ви насочи към най-правилния курс за вас