Woman LifeBook

  • Дати на провеждане: 19, 21, 26, 28 юли
  • От 19:00 до 22:00 

“Дистанционно виждане” е метод за получаване на информация от разстояние за всеки предмет, обект, място или човек за всяко желано време – в минало, настояще или бъдеще.

Методът “Дистанционно виждане” не е езотеричен. Това не ясновидство. Това е научен метод с ясна структура и протокол, който е достъпен за всеки човек. 

Този метод, с кодово име “Звездни порти”, е разработен в Станфордския университет по поръчка на военните структури на САЩ: ФБР, ЦРУ и тайни служби.

Методът е разработван в продължение на 25 години от най-добрите психолози, парапсихолози и физици. Като в последствие е разсекретен и насочен за мирни цели.

За кого е този курс?

Курсът е предназначен за клиенти, които са се обучавали при Дмитрий Полищук на курс "Енергийна Матрица" или "Системни Констелации"

Какво ще научите от този курс?

ПЛЮС

ВОДЕЩ

Психолог, констелатор, треньор
Член на ППЛ (Професионална терапевтическа лига)

Благодарение на методите, които ще научите от Дистанционното виждане, ще можете да получавате ефективни отговори на жизнени въпроси, чрез фините планове и взаимодействие с бъдещето.

ПАКЕТИ

Цена: 700 ЛВ.

Цена: 490 ЛВ.

ВКЛЮЧВА:

ПРОФЕСИОНАЛЕН КУРС ДИСТАНЦИОННО ВИЖДАНЕ

Достъп до записи 3 месеца след приключване на курса

 

“Здравейте,
От името на доставчика на избраната от Вас услуга – „Школа на успеха“ ДЗЗД, БУЛСТАТ 180742623, благодарим за Вашата поръчка. Упълномощени сме да получаваме плащания от името на доставчика, поради което можете да завършите Вашата поръчка, като използвате линка по-долу.”

Woman LifeBook е търговски партньор на TBI Pay. Можеш да се обучаваш и да изплатиш обучението си на толкова вноски, на колкото ти е удобно. За да кандидатстваш за разсрочено плащане, при поръчка посочи плащане чрез TBI.

За повече информация:

clients@womanlifebook.com

+359 89 7096907

Разгледайте нашите курсове на запис и предстоящи или се обадете на наш консултант, който ще ви насочи към най-правилния курс за вас