Woman LifeBook

Действията на всеки човек се влияят не само от неговите рационални и съзнателни мисли, но и от различните му неосъзнати родови сценарии.

Методът на констелациите ви позволява да реализирате последните и да ги отработите. Това е един от най-удивителните, ефективни и интересни психологически подходи, който ви дава възможност да изработите не само проблемите си, но и системни наранявания и процеси с близки, роднини и приятели.

Днес интересът към констелациите е много голям и затова си има причина.

Системната семейна психотерапия помага да се видят и разберат причините за много проблеми, които не са очевидни за човека и са в неговото несъзнание и в резултат му помагат да стане здрав, щастлив и проспериращ.

БЕЗПЛАТНА ДЕМО ВЕРСИЯ

За кого е подходяща Демо Версия Констелации?

Треньор, коуч или терапевт

и се интересувате от прилагане на дълбоко терапевтичен метод за ефективна работа с проблемите на вашите клиенти.

Ако намирате констелациите

за интересен инструмент за помощ на себе си и другите около вас.

Ако не искате да стоите на едно място

и искате да научите нови неща и да израствате лично и професионално.

Ако вие искате да решите

проблемите си и да стане автор на живота си.

ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА БЕЗПЛАТНО ДЕМО

ВОДЕЩ

Психолог
Генеративен Треньор
Коуч

За да управлявате живота си и да бъдете авто в него, трябва да разберете същността на случващото се на осъзнато и неосъзнато ниво

Теми, с които може да се работи по метода на констелациите

Човек разполага с всички необходими ресурси за решаване на проблемите си, но не всичко в живота е на повърхността. Рано или късно той може да се изправи пред безсилие и да не разбере защо това, което прави, не носи дългоочакваните резултати. Той започва да има чувство на безнадеждност и може да изглежда, че решението е невъзможно и няма изход.

Методът на семейните констелации е много полезен в ситуации като тази. Този метод на терапия ви позволява да направите скритото – явно, несъзнатото – съзнато.

Кои сме ние и защо сме убедени, че можем да сме ти полезни?

Woman LifeBook е сертифицирана школа по личностно развитие според международен стандарт ISO9001, който гарантира за качеството на нашите обучения

Какво казват участниците от Поток 1?

БЕЗПЛАТНО ДЕМО 29.04/19:00

Разгледайте нашите курсове на запис и предстоящи или се обадете на наш консултант, който ще ви насочи към най-правилния курс за вас