Woman LifeBook

БЕЗПЛАТНО ДЕМО

ОСНОВИ НА КОУЧИНГА

НА ЗАПИС

Коучингът ви дава импулс и онзи магически първоначален ритник, който ще ви накара да направите първите стъпки.

Знаете ли кой е най-бързият начин да постигнете на вашите цели? Точно така! Използвайки метода на коучинг- метод за вашето бъдеще.

Можете с години да изучавате с любопитство синините и ожулванията от миналото си, без никога да направите крачка към бъдещето. Коучингът няма да ви позволи да направите това.

Всички упражнения и процеси в коучинга имат за цел да стимулират клиента да действа, да го вдъхновят, да го свържат с ценностите му, да го накарат да почувства колко силно желае да постигне целта си.

Ако не сте опитвали коучинг преди, това е непростим пропуск. Все пак коучингът е най-вдъхновяващият метод!

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩ ТОЗИ КУРС?

  • Треньори,

    мотиватори и лектори

  • Професионалисти,

    които искат да развият собствена практика

  • Хора,

    Ако не знаеш накъде вървиш, ще стигнеш навсякъде другаде, но не и там.

Най-интересното и изненадващо в коучинга е, че това е метод на въпроси. Тоест треньорът ще ви задава различни въпроси. Той ще направи това в специална последователност, по специална система, принуждавайки ви да разсъждавате и да раждате нови нестандартни идеи от дълбините на подсъзнанието. Ще бъдете изненадани колко лесно ви идват идеите.

Безплатен уебинар НА ЗАПИС

Какво ще научиш:

Кои сме ние и защо сме убедени, че можем да сме ти полезни?

Ние сме висококвалифицирани и опитни специалисти в сферата на психология и професионално развитие.

Част сме от екипа на Woman Lifebook – сертифицирана школа по личностно развитие според международен стандарт ISO9001, гарантиращ качеството на нашите обучения.

Ние вярваме, че чрез предоставянето на високоефективни обучения сме в състояние да променим възприятието и съзнанието на клиентите си, като по този начин предизвикаме истински промени в тях за по-осъзнат и качествен живот.

Разгледайте нашите курсове на запис и предстоящи или се обадете на наш консултант, който ще ви насочи към най-правилния курс за вас