Woman LifeBook

НА ЗАПИС

Всеки ден получавам едни и същи въпроси:

 • Мечтаеш да бъдеш треньор и да водиш уебинари, но си съвсем начинаещ и не знаеш откъде да започнеш?

 • Привлича те идеята да работиш дистанционно от всяка точка по света, но не можеш да излезеш от кръговрата на ежедневието?

 • Искаш да промениш мирогледа си и да разшириш своите хоризонти, но нямаш технически умения и увереност?

Ако отговорът ти е ДА, този курс е за теб.
ПРОГРАМА НА КУРСА
 • Тайм мениджмънт. Баланс между работа/учене и личен живот
 • Как да излезеш от кръговрата на бита и започнеш да се развиваш
 • Увереност в тема/ниша. Техника за разбиране, че това, което правиш е правилно за теб
 • Техники за концентрация
 • Създаване на профили във Фейсбук/Ютуб
 • Техническа подготовка за първия лайф
 • Схема на писане на интересни постове
 •  Canva – създаване и оформяне на красиви картинки/постове
 • Подготовка на тема/съдържание на лайф
 • Създаване на лайфове като навик
 • Справяне със срама по време на лайфове
 • Увереност пред камера

В РАМКИТЕ НА КУРСА ЩЕ ПОЛУЧИШ

Ако имаш следните трудности:

Тогава имаш нужда да работиш в тези три основни посоки:

ВОДЕЩА

Не е нужно да измисляш топлата вода и да правиш чудеса сама.

Всичко вече е измислено, а ние го структурирахме за теб и добавихме от нашия опит на най-работещи инструменти. 

За кои сфери е полезен този курс?

СТАРТ: 10.01.2022

ПАКЕТИ

Цена: 300 ЛВ.

ВКЛЮЧВА:

-12 лекции

 
-Достъп до курса 3 месеца

 

 

 

Цена: 400 ЛВ.

ВКЛЮЧВА:

-12 лекции “Бизнесдама с Лекота”

-Индивидуална 60-минутна консултация с Анастасия (на стойност 250лв)

-Достъп до курса 3 месеца

Woman LifeBook е търговски партньор на TBI Pay. Можеш да се обучаваш и да изплатиш обучението си на толкова вноски, на колкото ти е удобно. За да кандидатстваш за разсрочено плащане, при поръчка посочи плащане чрез TBI.

За повече информация:

 clients@womanlifebook.com

+359 89 7096907

Обратна връзка за нашата работа

WhatsApp Image 2021-10-19 at 20.55.14
178998465_906641066781223_4804940105312351071_n
WhatsApp Image 2021-10-19 at 20.55.13

Дорина Ташева – практикуващ Психолог: позитивна и енергийна психология, Рейки Мастер съм и Бахов терапевт. Фокус върху партньорските взаимоотношения, личностно развитие, женска енергия, взаимоотношения и работа с деца.
„Аз съм “old school” личност в много отношения и работата с хора бе в това число. Не приемах онлайн терапиите, нито терапевтични обучения, като опция за стойностен процес в областта на моята работа. А живеем в предизвикателни времена, които изискват креативност и адаптивност.
Така се предизвиках да се запиша в Школата за Треньори към Woman LifeBook.
Не знаех какво да очаквам. Доверих се на Анастасия след разговор с нея. Обучението не може да се изговори, трябва да се преживее!
Всяка инвестирана стотинка си струваше!
И още по-ценният ресурс – времето – също, всеки миг си заслужаваше. Определено имаше пространство за излизане от зоната ми на комфорт 🙂 И това бе прекрасно! Тази конфигурация подсказва, че има израстване! Видях през стойността и дълбочината на обучението за треньори, че и в онлайн програмите може да има качество. Аз самата имах предизвикателства, но в защитеното пространство на групата ни, да бъда в лицето на лектор, което не беше част от плана ми изобщо. Ама ми се получи и тези прекрасни треньори ми показаха още една страна в мен самата, която беше скрита за очите ми. Наблюдавах колежките си и тяхното израстване в тези 4 месеца. Аз се учих от всяка от тях! Изминахме дълъг път на усвояване и надграждане на ораторски умения, учене чрез практика и систематизирани знания в областта на психологията, лидерството, фасилитирането и умения как да презентираш себе си и работата си, изградих качества как да водя качествен тренинг и да помагам на хората да преминават през процеса. Мария, Ана и Анастасия – нашите треньори – подкрепяха всяка една от нас и ни помагаха да съзрем диаманта, който носим, силата си – всяка от нас има уникалност и това нежно Трио ни научи как да я изразяваме и през работата си.
Сега с лекота и удоволствие, без съпротиви, водя онлайн терапии и тренинги. И то успешно! Имам чудесни обратни връзки от жените, с които работя. А гъвкавост и иновации в работата ни са много необходими именно сега! И моят бизнес се развива, благодарение на уменията, които усвоих през това обучение.
Благодарност и любов изпитвам към всяка една от обучителките ми! Те наистина помагат на жените (и не само) първо да видят собствената си ниша и път, да стъпват с увереност по него, да изживеят лична трансформация, израствайки и да отворят съзнанието и сърцето си през своята мисия. И тогава с лекота можем да бъдем най-доброто от себе си и в професионален план и да помагаме на другите.
Освен всичко това срещнах достойни партньори в работата си – с част от колежките ми разработихме съвместни проекти, които обогатиха професионалната картина.
Това е прекрасен подарък към себе си, който Ви пожелавам да си позволите да изживеете!“

Даниела Сечкова –сертифициран ароматерапевт и член на National Association for Holistic Aromatherapy (NAHA), член на International Alliance of Holistic Therapists и сертифициран AromaTouch терапевт от dōTERRA, възпитаник на Tisserand Institute и създател на HealthyYou.
Даниела имаше вече работещ бизнес, но след Школата успя да се вдъхнови и да надгради знанията си и като резултат създаде нейн авторски курс по ароматерапия.
„Освен, че получих необходимите знания как да създам свой собствен курс за начинаещи в света на ароматерапията, който ми помага за работата ми с аромамаслата, аз се запознах и с много стойностни хора.
Школата ми помогна да видя как работят много други бизнеси, създадени и управлявани от жени. Оказа се, че всички минаваме през сходни препятствия, но имаме различен опит с начина, по който се справяме с тях. Много вътрешни блокажи и ограничаващи убеждения успяхме да изчистим и осъзнаем по време на школата, а продължавам да виждам, че това се случва и след края й.
По време на школата открих в лицето на другите участници мои бъдещи партньори и това партньорство вече ражда своите плодове в съвместни инициативи. Това всъщност е добавената стойност на школата, за която не си давах сметка, че ще получа.
За мен лично школата беше едно трансформиращо преживяване, което ми помогна да стартирам нов етап в бизнеса си.“

Латинка Пасева – Инженер по образование, реализирана в международна транспортна фирма. След години усилена работа, осъзнава, че повече не може да продължава да живее в мъжките енергии и иска промяна. В стремежа си да се освободи от стреса и напрежението напуска своята работа и започва своето проучване къде да се запише за преквалификация за да стане треньор по личностно развитие. След обстоен оглед на всички възможни школи за треньори се се спира на Школа за Треньори на Woman LifeBook.
“За мен Школата за треньори беше предизвикателство, в което аз израстнах, станах по-уверена в личните си качества, получих знания, в насоката която искам да се развивам, а именно да бъда женски треньор и да помагам на хората да се обичат на 100%, да вървят по пътя на личностното развитие, да живеят в баланс и хармония първо със себе си и след това с околните. Школата беше трамплин, който ме тласна към мечтата ми, повярвах в себе си, че ще успея и вярата ми в мечтите стана още по-голяма, повярвах си и се убедих, че искаш ли нещо толкова силно, то се случва.
Разбира се пътят към женски треньор не беше лесен, по време на 4 месечната школа се сблъсках с много страхове: страх от публична изява, страх, че няма да се получи, съмнявах се в себе си, че мога да успея, но благодарение на треньорите преборих страховете си.
В момента съм готова с авторски си уебинар, но това не ме спира да продължавам да се уча!”

Елена Герганова – Съосновател на българска компания за производство и дистрибуция на функционална суперхрна Ancestral superfoods, Съосновател на румънска компания за дистрибуция на премиум хранителни продукти от България за Румънските супермаркети Балкан органикс. Консултант Бизнес развитие. Елена дойде в Школата, за да се научи да прави уебинари и малки събитя, свързани с презентирането на суперхраната. Въпреки, че междувременно консултираше компании самолично, не се беше сетила, че може да пакетира своите знания в продукт и да бъде достъпна за много повече хора. След обучението и в Woman LifeBook, тя преоткри света на онлайн услугите и възможностите, които интернет предлага на всеки. Елена създаде свой авторкси онлайн курс, който се продава успешно само месец след дипломирането си. Това й помага да достигне до повече хора и да мащабира бизнеса си.

Разгледайте нашите курсове на запис и предстоящи или се обадете на наш консултант, който ще ви насочи към най-правилния курс за вас