Артур Майер

Бизнес инвеститор, финансов експерт, международен говорител и мотивационен треньор

Освен успешен предприемач с дейности в редица европейски страни, той е сред най-търсените инвестиционни консултанти в Германия.

Артур Майер

Бизнес инвеститор, финансов експерт, международен говорител и мотивационен треньор

Освен успешен предприемач с дейности в редица европейски страни, той е сред най-търсените инвестиционни консултанти в Германия.

  • Единична консултация 60-90 мин. = 850 700 лв.

Консултацията може да бъде закупена на изплащане. За да получите схема за разсрочено плащане, при поръчката изберете опция за заплащане “TBI Pay”. 

За повече информация: clients@womanlifebook.com | +359 89 7096907

С какво може да Ви бъде полезен?

Като консултант, Артур Майер се стреми да оптимизира шансовете на своите клиенти да се развиват продуктивно в инвестиционния бранш дори когато нямат предишен опит. Той показва стъпка по стъпка как човек, който никога преди това не се е занимавал с финансови операции, може да създаде доходоносен бизнес от нулата и да натрупа състояние. Независимо с колко пари разполагате в момента, Артур може да Ви помогне да започнете да мислите и действате като инвеститори и да ги умножите. Ако кажем, че призванието му е да създава милионери, няма да ни най-малко да преувеличим. Той ще се погрижи да се сдобиете с дългосрочни стратегии за успех, които са приложими не само по отношение на финансите, но и за целия Ви живот.

“Аз печеля само когато моят клиент печели” е мотото, което обобщава професионалната философия на г-н Майер.

Защо да работите с него?

Артур Майер ще Ви предложи международнопризнати стратегии и подходи, които са приложими в условията на българската икономика и са съобразени със съвременните стандарти в предприемачеството. Развивайки бизнес и у нас, той познава пазарния климат в нашата страна, което му позволява да дава на своите български клиенти съвети на световно ниво, които работят за техния успех не само на теория, но и на практика. Също така той е независим експерт и не е обвързан с конкретна финансова структура. Това му дава свободата да работи по най-оптималния начин със своите клиенти, като служи изцяло на техните интереси.

Професионалната мисия на Артур е да съдейства на възможно повече хора да подобрят финансовите си познания, да се научат да инвестират умно и да създават условия, в които капиталът им да нараства непрекъснато.

Сертификати

Разгледайте нашите курсове на запис и предстоящи или се обадете на наш консултант, който ще ви насочи към най-правилния курс за вас