Woman LifeBook

Последните няколко години, преди пандемията да засегне цялата планета, животът ми беше като огромен поток от различни картини, където летища, градове, хора, събития се сменяха едно след друго. Имаше от всичко по много: впечатления,преживявания,откриване на нови страни, култури и хоризонти. Наслаждавах се пълноценно на живота, но това беше интересна игра с безумно забързан ритъм.

Когато се случи така, че всички бяхме принудени да работим от разстояние, бях наистина стресирана. Изглеждаше ми всякаш, че всичко се срива като кула от карти, тъй като графикът ми беше насрочен за половин година напред, а изведнъж всичко беше отменено за един ден.

Но за щастие отне само една седмица, за да разберем както аз, така и всички други хора, че всичко винаги се случва за добро. Сега, когато работя дистанционно от 8 месеца, със сигурност мога да кажа, че това, като всяко друго нещо си има своите плюсове и минуси.

Нека започнем с плюсовете:

Уау, колко плюсове, но все пак има има и няколко недостатъка:

И така това бяха моите плюсове и минуси за работата от вкъщи. Сигурна съм, че и вие можете да допълните този списък със своите наблюдения и преживявания..

По темата препоръчваме:

Разгледайте нашите курсове на запис и предстоящи или се обадете на наш консултант, който ще ви насочи към най-правилния курс за вас