Woman LifeBook

Независимо дали работим върху своята увереност, върху постигане на целите и реализацията ни, или за подобряване на взаимоотношенията ни, винаги стигаме до темата за детето в нас.

Няма как да направим истинска промяна в нашия живот ако не сме изцелили травмите от миналото, ако не трансформираме подсъзнателните си страхове и ако не поработим с неудовлетворените детски нужди.

Може би сте се опитвали да се промените – да станете силни, уверени, да отстоявате правата си, да реагирате по нов начин, но сте удряли на камък…усещали сте че във вас има бариери, които не можете да надскочите, че във вас сякаш е заложена някаква програма, която задейства невидими бутони и ви кара отново и отново да действате по познатия начин…

И сте се питали: „Защо се получава така? Къде греша? Кое е това, което ме кара да реагирам по стария начин?“

Ние изграждаме определено отношение към себе си, към живота и другите хора в ранна детска възраст в отговор на това, което са ни учили, на начина, по който са се държали към нас и на нашите преживявания. Детството е периодът, в който се формира самосъзнанието ни, волята, самооценката, нагласите, вижданията и убежденията за света.

А, ето и какви са признаците,че твоето вътрешно дете е травмирано

Вътрешното дете във всяка жена не може да бъде укротено просто така – с уговорки и закани. Ако с него не се работи – методично, търпеливо и с любов – рано или късно то се превръща в главен диригент на житейската драма. Уж си зряла жена, а Вътрешното дете управлява действията, мислите и чувствата ти.

За да излекуваш вътрешното си дете трябва много време и търпеливо отношение към себе си.

Свързано с темата, ти препоръчваме:

Разгледайте нашите курсове на запис и предстоящи или се обадете на наш консултант, който ще ви насочи към най-правилния курс за вас