Woman LifeBook

В женската ни природа е заложено да полагаме всекидневна грижа за себе си.

За да се поддържаме млади и красиви, ние жените следим с интерес последните тенденции в грима, козметиката, модата и естетичните процедури. И все пак има една част от тялото, която съвременната жена често пренебрегва, а тази част е „ядрото на женствеността“ или научно казано областта на тазовото дъно.

Какво ще научите от уебинара ?

На уебинара ще разгледаме кои са 5-те основни принципа на женското здраве.

Подходящ ли е за мен този курс?

БЕЗПЛАТНО ДЕМО

ЯДРОТО НА ЖЕНСКАТА КРАСОТА

В женската ни природа е заложено да полагаме всекидневна грижа за себе си. За да се поддържаме млади и красиви, ние жените следим с интерес последните тенденции в грима, козметиката, модата и естетичните процедури. И все пак има една част от тялото, която съвременната жена често пренебрегва, а тази част е „ядрото на женствеността“ или научно казано областта на тазовото дъно. Това е комплексът от мускули, съединителна тъкан и нервни влака, които формират сърцевината на женската интимност. Може да звучи странно, но точно тази област е съществена за здравето, красотата, психиката и нормалния начин на живот на всяка жена. Тазовото дъно отговаря за удоволствието с партньора, зачеването, раждането и контрола върху отделителните функции на човешкото тяло. В един или друг период от живота си, всяка дама разбира за важността на тази област, например когато настъпи отпускане именно „там долу“ в тялото ѝ. Това може да се случи в някой от следните периоди:

Отслабването на тези мускули води до много неприятности, като изпускания, смъкване и разместване на органи, незадоволителни усещания, за които повечето от нас не говорят дори с приятелка, а какво остава за гинеколога. Има много причини за отслабването на интимните мускули и напредването на възрастта не е единствената.

Повече за това как да разберете дали всичко „там долу“ е наред, за справянето с неприятните състояния и колко е важна превенцията ще разберете на нашия курс „Женско здраве“.

Безплатна консултация

Разгледайте нашите курсове на запис и предстоящи или се обадете на наш консултант, който ще ви насочи към най-правилния курс за вас