ПЕТЯ ГЮМЮНДЕН

Петя Гемюнден е жена с много и всестранно развити интереси. Тя е позната като успешна бизнес дама, жена, която винаги търси начин да се развива, отдадена съпруга и майка и ментор за много хора, потърсили помощта и.

Израснала е в семейство с неразбирателства и още от тийнейджърска възраст преминава през безуспешно търсене на любов и подкрепа от партньор. Решава да се отдаде на няколко бизнеса, които успешно реализира и успява да сбъдне всяко нейно желание в професионален план.

Петя Гемюнден е жена устояла на много изпитания по пътя, които са я превърнали във вдъхновяващ пример за много хора, които преминават през подобни периоди. Катарзиса, през който преминава, и дава нов стимул за живот и желание да преоткрие себе си и да намери истинското щастие в личен план. Нейното пътуване я довежда до нейния прекрасен съпруг. Заедно изграждат една стабилна и здравословна връзка.

Тя е прекрасно доказателство, че трудното детство не е присъда за нещастен живот.   

Кариера и постижения

Разкажете ни за своите постижения в живота. Коя беше първата Ви работа. Как я избрахте? През какви събития минахте през годините? С какво се занимавате днес? Как разбрахте, че точно това е нещото, с което искате да се занимавате? (Защо избрахте да градите кариера точно в тази сфера?)  Кои са професионалните висоти, към които се стремите? 

Още докато учих пиано в музикалното училище „Любомир Пипков“, талантът ми беше забелязан и ми бе предоставена възможността да участвам в много концерти и рецитали. След като завърших музикалното си образование със специалност „артист-инструменталист“, продължих обучението си в Москва и успях да се дипломирам с отличие като музикален педагог.

След приключване на обучението ми, на 22 години създадох семейство и родих моя прекрасен син и реших, че искам да започна нов проект, по който да работя. Така успях да създам едни от най-успешните и луксозни списания познати на българския пазар.

Чрез съвместна работа с моя приятелка, успяхме да създадем списанието „Beauty козметика“.  След това реших, че е време да работя върху мое лично списание за луксозни стоки, достъпно на английски и български език – „Royal Class“. Този проект бе изключително успешен и се превърна в Топ лукс издание на българския пазар. В допълнение към списанието, по-късно успях да издам безплатно приложение – „Royal Class Special“ – в него се представяха луксозни пури, лули и висококачествен тип алкохол. Идеята да се рекламира даден продукт заедно с неговите характеристики и история допринесе много за успеха на списанието. Имах много идеи и стимул за работа и именно затова успях да създам още едно авторско издание – списанието „Play Luxury“ – специализирано списание за луксозни бижута, аксесоари и часовници.

Успоредно с издателската дейност успявах да ръководя малка бутикова агенция. Работех с доказани специалисти в сферата и заедно постигахме високи резултати.

С успеха, който натрупах, привлякох вниманието на медиите и бях канена в много предавания, където разказвах за себе си и споделях идеите, за които бях вдъхновена от международния пазар, и успешното им имплементиране на българския.

Също в продължение на годините бях рекламен директор на някои от големите холдинги в България – „Тани Холдинг Груп“, рекламна агенция „Мобайл Вижън“, част от Юнион Ивкони Груп.

Трансформираща история

Разкажете ни за преломния момент в живота си. Свикнахме да виждаме успешните хора, като красива картинка, на която се виждат само постиженията и това кара другите да мислят, че да бъдеш успешен е въпрос на късмет. Но ние с Вас знаем, че понякога в живота се случват разтърсващи моменти, от които израстваш и вървиш напред. Бихме искали да разберем за Вашата лична история. 

Израснала съм в семейство, в което родителите ми се караха постоянно по между си. Винаги съм търсела безуспешно любов и подкрепа от партньор още от тийнейджърска възраст. За съжаление първия ми брак беше невъзможен поради различия във визията за живот с човека, с който се бях събрала и на 28 г. се разведохме и останах сама майка с дете.

 

До 35 годишна връзка се бях отдала на работа и след всички постижения, които имах в професионален план, нещо все ми липсваше, тогава усетих нуждата да променя нещо в живота си, започвайки със себе си. Имах нужда от вътрешна трансформация, за да запълня липсата в себе си.

Започнах задълбочено търсене, което ме доведе до срещи с много учители и ментори, които ми помогнаха фундаментално да променя светогледа си. До ден днешен черпя опит и знания от популярни български ментори като Ирина Кирякова, Маги Ангелова, Наталия Кобилкина, Стилиян Запорожанов, Юли Тонкин, Алекс Попов, Катрин Прентис, Борислава Лобошка.

В един момент почувствах нужда да замина извън България. Тази промяна ми беше необходима с цел да науча нещо повече за себе си, за хората и за енергията. Това заминаване всъщност ме доведе до срещите ми с ментори на световно ниво – Тони Робинс, Клое Маданес, Мегали и Майк Пейша, също така във времето почерпих  знания и от Master NLP школата на Ричърд Бандлер, Дийн Грациози, Джерард О Донован, Лариса Ренар, Лиз Бурбо, Елмира Стрейндж и други световно познати имена.

Когато започваш да търсиш отговори, винаги ги намираш, важно е да бъдеш открит към източниците, които ти се срещат по пътя под формата на ментори и учители.

 

Вървейки по пътя на израстването и себеусъвършенстването, успях да срещна мъжа, когото винаги съм търсела. Година по-късно се оженихме и изградихме мечтаното семейство.

Това породи в мен желанието да помагам и на други жени, които са успешни и реализирани в професионален план, но не знаят как да намерят себе си и да срещнат партньор със сходни разбирания и вярвания. Със съпруга ми живеем на различни места по света – Лондон, Дубай, Малага, Сейшелски острови, Свети Влас, София и така се срещам с хора по цял свят на които помагам успешно с моите терапевтични и коучинг умения. За това също създадох онлайн програмата си „Покани любовта в своя живот“. Най-новото предстои – започваме от тази есен поредица от трансформиращи рийтрити на Сейшелските острови.

Препоръки към други дами

От позицията на днешния Ви опит, какво бихте посъветвали дамите, които тепърва тръгнаха по пътя на своето развитие. Как да опазят себе си, в тежките моменти,когато сякаш, всичко върви срещу тях. Посъветвайте така, все едно го казвате на себе си преди да тръгнете по този път. 

Един от най-ценните съвети, които бих могла да дам на жените тръгнали по този път, е да се научат да дават любов, а не да чакат някой друг да им я даде. Ние изпитваме любов, когато даваме любов. Изключително важно е да се вгледат в себе си и да разберат истинските си ценности и да живеят според тях. Когато човек познава и разбира себе си в дълбочина, той се обича и това е безценен ресурс, който може да сподели с другите и най-вече със своя партньор. Достигането на себепознание ще им помогне да се фокусират върху положителните емоции и да изградят навици, които да им помагат всеки ден.

Ресурс на Вашата сила

И сега за приятното. Как разпускате? Кое Ви зарежда? Какво обичате да правите в свободното си време? Има ли книги, които бихте препоръчали горещо? 

Едно от хобитата ми е свързано със здравословния начин на живот. Вярвам, че поддържането на добра форма и тонус са от изключително значение, за да се чувствам добре в кожата си. На 29 години получих сребърен медал по Боди Фитнес от Републиканско първенство. Освен състезател, бях и личен треньор по фитнес и здравословно хранене на известни личности в България.

Друго мое много любимо занимание са животните и по-специално – хималайски и екзотични котки. Поради тази причина създадох развъдник, в който събирах котки с едни от най-добрите кръвни линии в света и започвах да ги представям по Световни изложби, трупайки много награди. Тъй като отглеждането на подобен тип животни крие много тънкости, бях канена в различни ТВ предавания, за да споделя опита си по темата. Също така проявих интерес да се включа като съорганизатор на световни изложби за котки в България.

Не на последно място, е любовта ми към музиката. С помощта на финалиста от X Factor Bulgaria – Георги Бенчев, докато бях все още в България организирахме много Караоке партита в Камино, Студио 5 НДК и Магнито, на които се забавлявахме с много приятели и пеехме с популярни певци.

 

Снимките: личен архив. 12.02.2023 г. 

Наръчник за “Успеха на първите 3 срещи”

КОНТАКТИ С ПЕТЯ: 

Facebook: NextLevelLove

Instagram: NextLevelLove

WebSite: www.nextlevellove.bg

Регистрирайте се, за нашия Телеграм Асистент. С него получавате:

  • известия за безплатни уебинари
  • изненадващи подаръци
  • полезни и практични съвети
  • видеа, книги, статии и още много
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Разгледайте нашите курсове на запис и предстоящи или се обадете на наш консултант, който ще ви насочи към най-правилния курс за вас