Според легендата, персийският цар, огорчен от измяната на невярната си съпруга, се женел всеки ден за нова девойка, която убивал на следващата сутрин. Красивата и сладкодумна Шехерезада решила да разказва приказки на царя, за да спаси живота си. А след като ги разказала, царят се влюбил в нея безвъзвратно…

Уменията на красавицата могат и са спасили не едни отношения от битовизми, скука и изневери

Възможно ли да се научи това от всяка жена?

В този уебинар ще се потопим в света на приказките, които сме адаптирали към реалността, и ще ви помогнем да ги интегрирате в своя живот.

6 декември, вторник, 19:00 ч.

За какво ще говорим на уебинара:
Дни
Часа
Минути
Секунди
Уебинарът вече е започнал. Запишете се, за да Ви уведомим за бъдещи издания.

6 декември, вторник, 19:00 ч.

Ако искаш да гледаш в удобен за теб ден и час, можеш да закупиш записа на уебинара тук:

galina
galina

Галина Начкова

Галина е треньор по тазовото дъно. Тя е основател и собственик на единствената у нас онлайн платформата за женско здраве и тазово дъно – Kegel8 България. Вече 7 години тя е нежен и красив посланик на грижата за една силно пренебрегвана и деликатна област в женското тяло – тазовото дъно, допринасящо за благосъстоянието на дамите!   

Тя е сертифициран женски уелнес треньор, автор на тренинги и статии, в които повдига темите табу, свързани с женското здраве, тазовото дъно и сексуалността.

“Няма неопреодолими бариери за разкриване на удоволствията на една жена” 

back28crop
back28crop
Анастасия Шахматова

Анастасия е треньор, консултант и специалист по Женски практики от Школата на Лариса Ренар и е първата притежателка на Медальона „Кръгът на Женската Силата” в България. Тя е обучавана по руската школа и години наред помага на жените да влязат в тяхната женска енергия и да се почувстват в женската си сила.

Освен това тя помага на дамите да “разопаковат” себе си като жена. Да създадът личния си стил на поведение, да  изпъкват силните си качества пред другите, да звучат красиво и уверено и да разкрият индивидуалния си магнетизъм.

“Време е да се излезе от кутията, в която се криете и да се покажете на света!”